A reptéren összeesett, majd meghalt a 21 éves rapper - Nem tudták Juice WRLD életét megmenteni
Juice WRLD 21 évesen hunyta le örökre szemeit, gyászolják a rajongói.

juice wrld

Juice WRLD, a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő rapper tragikusan fiatalon vesztette életét, közölte a szomorú hírt a TMZ.

Juice WRLD a repülőtéren kapott rohamot

A mindössze 21 esztendős zenész a chicagói reptérre érkezett, amikor hirtelen rátört egy roham, ezután egyből összeesett, még vér is folyt a szájából, állították a szemtanúk az amerikai hírportálnak. Egyből hívták a mentőket, akik rögtön kórházba szállították a sztárt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yesterday was my actual bday im celebrating all week doe🤷🏾‍♂️999 shit

Juice WRLD 9 9 9 (@juicewrld999) által megosztott bejegyzés,

Sajnos a kórházban már nem tudták őt megmenteni, a portál úgy tudja, agyvérzést kapott, de azt egyelőre nem lehet tudni, mi válthatta ki nála ezt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you @xxl for making me the cover of this months issue. ❤️

Juice WRLD 9 9 9 (@juicewrld999) által megosztott bejegyzés,

Pont december 2-án ünnepelhette 21. születésnapját, még nagyon fiatal volt, előtte állt az élet, ráadásul a zenei világban is egyre többen kezdték megismerni a nevét. Debütáló albuma, a Goodbye & Good Riddance 2018-ban jelent meg, legnépszerűbb videóklipje közel 400 millió megtekintésnél tart a YouTube-on. Hazánkban is koncertezett már, még februárban Nicki Minajzsal lépett fel a Papp László Budapest Sportarénában. A Billboard Music Awards díjátadó gálán őt választották meg az év legjobb új előadójának még 2019 májusában.

A tragikus hír hallatán elárasztották az elhunyt sztár Instagram-oldalát a részvétnyilvánítások: "Nyugodj békében, és legyen könnyű neked a föld, te megváltoztattad a világot, és ennyi emberre hatással voltál. Őrületes ez az élet.", "Miért hunynak el a legendák ilyen fiatalon?", "Még mindig nem hiszem el, hogy itt hagytál bennünket, hiányozni fogsz!", "Az élet egyáltalán nem igazságos, nagyon szeretünk téged." - fogalmazták az összetört szívű rajongók.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük