Borzasztóan szétszabatta arcát a Beverly Hills-i zsaru sztárja
Judge Reinhold a nyolcvanas években egészen jóképű volt, ám ez most már nem mondható el róla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az álomgyárban többnyire azokon a színésznőkön hatalmasodik el a plasztikafüggőség, akik betegesen rettegnek az öregedéstől. Ezért aztán bármit hajlandóak megtenni, hogy megszabaduljanak a korral járó, kellemetlennek vélt tünetektől.

A férfiszínészek esetében ez kevésbé jellemző, de azért akadnak közöttük is páran, akiknek sikerült időskorukra ijesztően szétszabatni arcukat. Elég csak Mickey Rourke-ra, Burt Reynoldsra vagy éppen Kevin Baconre gondolnunk.

A fenti listára nyugodt lelkiismerettel feltehetnénk Judge Reinhold nevét is, aki szintén elmondhatja magáról, hogy az elmúlt évek során gátlástalan sebészeivel sikerült megdöbbentően szétplasztikáztatnia magát.

Bizarr változás

Az 52 éves amerikai színész a nyolcvanas években egészen jóképű és sármos volt, ám a sok ráncfelvarrásnak és ki tudja, még miféle ördögi beavatkozásnak köszönhetően feje mostanra bizarr átalakuláson ment keresztül.

Judge Reinhold eredetileg Edward Ernest Reinhold néven látta meg a napvilágot 1957-ben. Kissé szokatlannak tűnő keresztnevét - a judge magyarul bírót jelent - jogász édesapjától kapta még kiskorában, és azóta sem vált meg tőle.

Ígéretesen indult a karrierje

Színészi pályafutása egy klippel kezdődött. Első fontosabb szerepét az 1982-es Változó világban kapta, amiben olyan, akkor még teljességgel ismeretlen színészekkel szerepelt, mint Sean Penn, Forest Whitaker és Nicolas Cage.

Egyik legemlékezetesebb alakítását a Beverly Hills-i zsaru trilógiában nyújtotta - ő keltette életre Billy Rosewood nyomozót, akinek az volt a feladata, hogy szemmel tartsa Eddie Murphyt.

A kilencvenes évek közepén azonban karrierje megfeneklett, és a Télaput követően szinte egyetlen komolyabb produkcióban sem láthattuk.

Hogy ebben mekkora szerepet játszik átváltozása, nem lehet tudni, de annyi biztos, hogy nem jár jól a plasztikáztatással.

Ezt is szeretjük