Iszonyú kínosat villantott a szívtipró Jude Law

Kiderült az igazság

Úgy látszik, még a macsó sztárférfiak sem merik vállalni természetességüket, és ezzel együtt hibáikat.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az utóbbi években a nők bálványaként számon tartott Jude Law jó példával járt elöl: bátran megmutatta ország-világnak, hogy a korai kopaszodást is lehet méltósággal viselni.

Az illúzió és a meztelen - vagy inkább kopasz - valóság

Éppen ezért a Dior új férfiillatának reklámkampányában feltűnő brit sztár többeket meglepett azzal, hogy a parfümöt népszerűsítő plakátokon ifjúkorát idéző, dús hajkoronával pózol.

Kopaszodva is bolondulnak érte a nők

A találgatások természetesen azonnal megindultak, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, rövidesen innen is, onnan is azt lehetett hallani, hogy a szívdöglesztő színész titokban plasztikai beavatkozáson esett át.

A hajbeültetésről keringő pletykák végül nem nyertek igazolást. Sokkal valószínűbb, hogy a divatház szakmai okokból retusáltatta a tar koponyájú filmcsillagról készült felvételeket.

Meg kell adni, a fotók igazán jól sikerültek, és a női rajongótábor talán még azt sem bánta volna, ha kedvencük fejét nem takarják digitálisan feldúsított fürtök. A Homme Sport plakátjain izzasztó tekintettel pózoló szívtipró a gyérülő hajzat miatt sem veszített volna sokat férfias sármjából.

A négygyermekes családapa, korai kopaszodás ide vagy oda, karrierje kezdete óta a szebbik nem első számú bálványa. A tehetséges Mr. Ripley-ben még dús, aranyszínű fürtjeivel hódította meg a női szíveket, de népszerűségének haja egyre drasztikusabb ritkulása sem ártott meg.

Pedig ezen a téren a természet igencsak mostohán bánt a színésszel, aki még csak 37 esztendős, de a homlokától induló hatalmas, kétparabolás tar folt lassan már a feje tetejére is felkúszik.

Law az utóbbi néhány évben kezdett rohamosan kopaszodni, de ez nem vette el az önbizalmát, és főleg nem akadályozta meg a csajozásban. Akit csak lehetett, az ágyába cipelt, gyermekei bébiszitterétől kezdve Lindsay Lohanig. Úgy tűnik, a felkínálkozó hölgyeket cseppet sem zavarta a sármőr Phil Collinséra emlékeztető sérója.

A Hideghegy sztárját mostanság Heath Ledger utolsó filmjében, a The Imaginarium of Doctor Parnassusban lehet látni. Mára befejeződtek a legújabb Sherlock Holmes-mozi forgatási munkálatai is, ahol dr. Watsont kelti életre a címszerepet játszó Robert Downey Jr. mellett.

Ezt is szeretjük