A Melrose Place sztárja, Josie Bissett közel a 40-hez is dögös

Josie Bissett két gyerek után, 40. évében is kirobbanó formában van, és még az írás felé is kacsingat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Melrose Place az egyik legnépszerűbb sorozat volt a kilencvenes években. A magyar közönség is évekig figyelemmel kísérhette a los angelesi társasház lakóinak bonyodalmakkal teli életét.

Josie Bissett az egyik kulcsszereplőt, a divattervező Jane-t keltette életre hét éven keresztül. A modellből lett színésznőidén tölti a negyedik ikszet, ám ezt nehéz lenne megmondani róla, hiszen ma is remekül néz ki.

A Melrose Place-szel futott be

A szőke sztár eredetileg Jolyn Christine Heutmaker néven látta meg a napvilágot Seattle-ben.

A sorozathoz az elsők között csatlakozott 1992-ben, karaktere ugyan egy rövid időre eltűnt, de ezt leszámítva folyamatosan jelen volt.

A Melrose Place-nek köszönhető népszerűségét későbbi alakításaival nem sikerült felülmúlnia, többnyire könnyed feledhető tévéfilmekben láthatta a közönség, legutóbb a 2008-as A riválisban.

Két gyereket szült

Ha a szakmában nem is ért el kimagasló sikereket, a sorozat a szerelmet is meghozta számára. Kollégájával, Rob Estes-szel 1992-ben házasodtak össze.

Ugyan a házasság 2006-ban véget ért, a párnak két gyereke is született, Mason Tru 1999-ben, Maya Rose pedig három évvel később.

A leggyönyörűbb sztármamik a filmvilágban

Nézegess képeket!

Elolvasom

A színésznő három könyv szerkesztésében is közreműködött, melyekben az anyasággal és a gyerekneveléssel kapcsolatos tapasztalatait, tanácsait osztja meg az olvasókkal.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Képernyőn mostanában a Melrose Place folytatásában tűnik fel néhány epizódban.

Ezt is szeretjük