Ez aztán megalázó! Így dobta 7 évvel fiatalabb barátnőjét a színész
Josh Radnor az Így jártam anyátokkal főszereplője nem volt úriember a szakításkor.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Josh Radnor, az Így jártam anyátokkal sztárja nem volt éppen úriember, amikor szakított 7 évvel fiatalabb barátnőjével.

Josh Radnor és Julia Jones
Jason Segel és Michelle Williams

Sorozatbeli kollégája, Jason Segel pár héttel később ugyancsak szingli lett.

Josh Radnor szakított

Josh Radnor a 2011-es év végén kezdett el járni az egzotikus szépségű Julia Jonesszal, aki Az Alkonyat: Napfogyatkozás, valamint az Alkonyat: Hajnalhasadás első és második részében a vérfarkasnő Leah Clearwatert játszotta.

A 38 éves színész eleinte rajongott kolléganőjéért, attraktívnak és nagyon intelligensnek írta le, egy év után, idén januárban mégis szakított vele, sőt, egy talán csak viccnek szánt becsmérlő megjegyzéssel illette.

- Ha olvasásról van szó, inkább az érettebb könyveket részesítem előnyben. Ugyanakkor, ha nem élvezem, egyszerűen leteszem - mondta.

Ezzel talán arra akart utalni, hogy egy Alkonyat-szintű bestseller mű neki már nem jelent kihívást.

Csakúgy, mint a nálunk a Comedy Centralon futó sikersorozat, az Így jártam anyátokkal Tedjeként, a való életben is tovább keresheti a szerelmet. 

Jason Segel is szingli

Vele ellentétben Marshall már megtalálta a szerelmet. Megformálója, Jason Segel esetében is úgy tűnt, Michelle Williams oldalán végre révbe ér.

A 33 éves sorozatsztár és nála csak pár hónappal fiatalabb kolléganője 2012 elején kezdtek el randizni. A férfi jól kijött a színésznő Heath Ledgertől született, hétéves kislányával is, sőt, állítólag titokban el is jegyezte barátnőjét, így mindenkit meglepett, amikor 2013 februárjának végén bejelentették, különválnak.

Kapcsolatuk a hivatalos verzió szerint a távolság miatt ért véget, mert Segel folyamatosan Los Angelesben forgat, volt párja pedig az ország másik felében, New Yorkban él. 

Érdekes mód a sorozat harmadik férfi főszereplője, a mániákus nőfaló Barney Stintsont megformáló Neil Patrick Harris az egyetlen, aki stabil párkacsoltban él. 2004 óta elválaszthatatlan partnerétől, David Burtkától. Egy ikerpárt nevelnek közösen, a kis Gideon Scottot és Harper Grace-t 2010-ben egy béranya hozta világra.
Ezt is szeretjük