Csak 27 éves volt! Öngyilkos lett a népszerű tévés
Önkezével vetett véget életének egy sikátorban a népszerű tévés szakács, Josh Marks.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Holtan találták az Amerikai mesterszakács műsor szereplőjét, a 27 éves Josh Markst, aki önkezével vetett véget az életének.

A tévés fejbe lőtte magát Chicago egyik sikátorában. A rendőrség közleményében az áll, Marks már régóta bipoláris zavarban szenvedett.

Többször összerúgta a port a rendőrséggel

Idén júliusban a tévés szakácsot azért tartóztatták le, mert erőszakosan viselkedett egy rendőrrel. Azt mondta, testét megszállta a műsor egyik zsűritagja, Gordon Ramsay és azért akarta elvenni a fegyverét.

Az egykori kosarat csak paprikaspray-jel és gumibottal tudták megfékezni. Marks végül kiszabadult és elrohant, öt járőr kellett hozzá, hogy végül elfogják.

De nem ez volt az első, hogy összerúgta a port a törvénnyel, júniusban azért került rács mögé, mert nem fizette be a parkolási bírságokat.

Josh Markst tartotta Gordon Ramsay az egyik legjobb szakácsnak, akivel valaha találkozott, habár a fiatal nem tanulta iskolában a főzés tudományát.

Sikeres volt a munkájában

Bár a versenyt végül nem ő nyerte, mégis számos ajtó megnyílt előtte és most jelentette be, hogy megnyitja a saját éttermét. Még a rettegett Ramsay is azt mondta, szívesen egyengetné a fiatal fiú útját.

A főzésen kívül még a Make a Sound Projekt jótékonysági alapítvány szóvivője is volt, valamint számos főzőműsorban szerepelt és zsűrizett is.

Halála előtt nem sokkal azonban kirúgták az egyik főzőverseny zsűrijéből, ahol rendszeres tag volt, ugyanis állítólag veszélyeztette a versenyzők testi épségét.

Ezt is szeretjük