Holtrészegre vedelte magát a botrányos Katie Price
A celebmaca férje nélkül vodkázott, a klubban megmutatta intim bájait, és flörtölni kezdett egy idegen pasival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Anglia egyik legidegesítőbb celebjének sikerült megint alaposan a pohár fenekére néznie. Jordan péntek éjszaka ugyanis a bristoli Syndicate nevezetű klubban mulatozott, ahol a lesifotók tanúsága szerint nem kevés alkoholt fogyasztott.

A 30 éves brit glamour modell ezúttal férje, Peter André nélkül indult tivornyázni.

Talán a töménytelen vodkának tudható be, hogy a hedonista mulatozás során szemrebbenés nélkül tette közszemlére méretes dekoltázsát és fehér melltartóját!

Egy idegen pasi fülébe suttogott

A kérdés csak az, hogy vajon mit szólt ehhez kedvese, illetve ahhoz, hogy Jordan a közkedvelt szórakozóhelyen mintegy fél órán keresztül suttogott egy ismeretlen pasi fülébe!

Sikerült leégetnie magát

A legkínosabb jelenet pedig csak ez után következett, a részeg celebmaca ugyanis felrontott a színpadra, hogy egy rögtönzött show keretén belül adja elő André Msyterious Girl című számát.

A beégés azonban elkerülhetetlen volt, Jordan ugyanis képtelen volt felidézni a dalszöveget.

- Jordan teljesen készen volt. Megpróbálta rávenni az embereket, hogy csatlakozzanak hozzá az éneklésben, de még ő maga sem tudta a sorokat – osztotta meg élményeit az egyik bulizó szemtanú.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A háromgyermekes sztárnak – akinek eredeti neve Katie Price – sikerült tehát megint emlékezetéssé tennie az éjszakát, pedig előző este még békésen vacsorázott férjével a híres londoni Nobu étteremben.
Ezt is szeretjük