22 éves volt! A fiatal színész váratlanul elhunyt a nyaraláson
Jonathan Dümcke, a 22 éves német színész előtt fényes karrier állt. Tragikusan fiatalon hunyt el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tragikusan fiatalon elhunyt Jonathan Dümcke, a német tévéfilmgyártás egyik nagy reménysége.

Az ifjú színészt augusztus 5-én egy olaszországi nyaraláson érte a halál - közölte családja a Potsdamer Neueste Nachrichten nevű újsággal.

Váratlanul elhunyt a nyaraláson

Jonathan Dümcke egy vele született szívrendellenességgel jött világra 1991. március 9-én Potsdamban. Azóta négy beavatkozáson esett át, ám ezek sem gátolták abban, hogy gyereksztárból elismert fiatal színésszé nője ki magát.

Épp Olaszországban nyaralt, amikor a szíve felmondta a szolgálatot. Annak ellenére, hogy betegségével sokan tisztában voltak, halála váratlanul érte családját és a szakmát is. 

Wolfgang Dümcke televíziós producer fiaként nem volt meglepő, hogy korán filmezni kezdett. 2000-ben a Max & Lisa című sorozatban tűnt fel.

Széles közönségben a Bloch című sorozattal vált  ismertté. 2002-től 2012-ig alakította a legendás színész, Dieter Pfaff filmbéli fiát, Tommyt. A tévéfilmben pszichiátert játszó Pfaff egyébként már szintén elhunyt: 2012 őszén jelentette be az ügynöksége, hogy tüdőrákban szenved, idén márciusban pedig meghalt. 

Csak 22 éves volt

2006-ban a TKKG - Das Geheimnis um die rätselhafte Mind-Machine című mozifilmben is szerepelt. Emellett játszott a Tetthely című sorozatban, és színházi szerepekkel is megtalálták.

Számtalan tévészerepe alapján a mindössze 22 éves fiatalembert úgy tartották számon, mint a német tévéfilm egyik nagy reménységét. A tehetsége megvolt hozzá, de a szíve gyengének bizonyult. A színészt augusztus 16-án temették el.

Ezt is szeretjük