Jonah Hill felismerhetetlen friss fotóján: így tutira elmennél mellette az utcán
Jonah Hill külseje nagyon megváltozott.

jonah hill cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jonah Hillt a magyar közönség olyan népszerű filmekből ismerheti, mint A Wall Street farkasa, a Superbad, avagy miért ciki a szex?, a Pénzcsináló vagy a Jump Street-mozik.

A 36 éves sztár egy-egy szerep kedvéért szívesen megváltoztatja külsejét, így láthattuk már ducin, vékonyan, kicsit hosszabb és rövidebb hajjal is, így nála megszokottá vált, hogy folyamatosan változtat valamit magán. Közösségi oldalára viszont egy olyan felvételt töltött fel, amelyen hirtelen fel sem lehet ismerni. 

Jonah Hillre rá sem ismerni

Instagramján az alábbi felvétellel arra bátorította az embereket, hogy ne felejtsenek el szavazni az amerikai elnökválasztáson. Az elmúlt hónapokban hatalmas szakállat növesztett, ami teljesen más karaktert adott a megjelenésének.

A kommentelők közül többen megjegyzést tettek a külsejére, valaki szerint nagyon menő a szakáll, és arra kérte, hogy sose borotválja le, míg mások azon a véleményen voltak, hogy jobban járna, ha megszabadulna az arcszőrzettől, mert az öregíti őt kicsit. Valaki azzal viccelődött, hogy úgy fest, mint Tom Hanks a Számkivetettből, más A cápából Richard Dreyfussra asszociált. Seth Rogen színészhez is sokan hasonlították.

GettyImages-951607498
Fotó: Ethan Miller / Getty Images Hungary

A kétszeres Oscar-díjra jelölt színész utoljára a Félig üres című sorozat egy epizódjában bukkant fel, utolsó mozifilmje, a Túltolva 2019-ben jelent meg. Az elmúlt években nemcsak színészkedett, hanem rendezett és írt is. A gördeszkások volt az első egész estés filmje, amivel a 2019-es Art Film Fesztiválon elnyerte a legjobb rendezőnek járó díjat.

Samy Naceri így megváltozott

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a Taxi-filmek főszereplője.

Ezt is szeretjük