Kidobná saját apját az esküvőjéről Angelina Jolie
A nyáron végül összeházasodik az ettől sokáig húzódozó Angelina Jolie és Brad Pitt, ám nem minden családtagot hívnak meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A párnak immáron három örökbefogadott és egy saját gyermeke van, illetve Jolie nyáron fog szülni, pár héttel az esküvő előtt. Az előzetes híresztelések szerint a gyönyörű színésznő ikrekkel terhes, így a pár hat gyermeket tudhat majd magáénak a szülés után.

Brad Pitt hosszas kérlelés után vette rá Angelinát, hogy hivatalosan is összekössék életüket: végül csak jó pár évnyi győzködés után érte el, hogy kedvese igent mondjon kérésére. Végül Jolie úgy döntött, hogy beadja a derekát, és igent mond gyermekei apjának.

Brad úgy döntött, hogy ez az esküvő sokkal bensőségesebb lesz, mint az, amit első házassága alkalmából Jennifer Anistonnal rendeztek.

Annak érdekében, hogy a sajtó teljes kizárásával tudják lebonyolítani az eskütételt, béreltek egy jachtot, és az óceánra kihajózva mondják ki egymásnak a boldogító igent.

Aniston: kizárva!

Jolie testvérét, James Havent kérte fel arra, hogy kísérje el az oltárig. Persze vannak nemkívánatos vendégek is: Pitt meghívná előző feleségét, de asszonya mereven elutasítja a gondolatot, és Jolie apja, Jon Voight sem lenne annyira kívánatos vendég.

- Angelina eredetileg nem szerette volna az apját a meghívottak között látni, de Brad elkezdte győzködni.

Most eljutott odáig, hogy azt mondta, megfontolja a kérést. De ha meggondolja magát, és Jon eljöhet az esküvőre, akkor sem kísérheti oltár elé – ez a megtiszteltetés mindenképpen bátyjára, Jamesre vár – mondta a család egy barátja.

A színésznő apjával még 2002-ben veszett össze, amikor az apa egy talkshowban azt nyilatkozta lányáról, hogy őrült, és kezelésben kéne részesíteni. Ennek köszönhetően több évig nem tartották a kapcsolatot, és a jég csak Jolie anyjának halála után kezdett el felolvadni. Mint látható, még most sem felhőtlen a viszony kettejük között.

Brad Pittnek ez lesz a második házassága, míg Jolie két férjet fogyasztott el: Billy Bob Thorntont és Johnny Lee Millert.

Ezt is szeretjük