Hihetetlen fotók! Közel fél mázsát fogyott John Goodman
John Goodman valaha mintegy 200 kiló volt, mostanra azonban sikerült bámulatba ejtően lefogynia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lefogyni kétségkívül az egyik legnehezebb dolog a világon, hiszen nemcsak következetes életmódváltásra és szigorú edzésre, illetve diétára van hozzá szükség, hanem a nehéz pillanatokban bizony már-már emberfeletti akaraterőre is.

John Goodmannek sikerült, az 58 éves amerikai színész ugyanis saját bevallása szerint az elmúlt hónapok kitartó munkájának köszönhetően közel ötven kiló súlyfeleslegtől szabadult meg - a végeredmény pedig több mint bámulatos!

Csak az evésen járt az agya

A Roseanna című sorozat egykori sztárja a közelmúltban a People-nek mesélt meglepő átalakulásáról. Goodman elmondta, hogy volt idő, amikor kétszáz kiló volt. Erre az időszakra úgy emlékezett vissza, hogy semmi másról nem szólt az élete, mint hogy mit egyen legközelebb.

A korábban meglehetősen mackós testalkatú színész egészségéért sokan aggódtak világszerte, ő pedig elhatározta, hogy gyökeresen változtatja meg addigi életstílusát. Abbahagyta az ivást, örökre száműzte életéből a cukrot, és heti hat alkalommal járt el edzeni.

A kövérség emléke adott neki erőt

Utóbbiban egy személyi tréner, Mackie Shilstone segített neki, akinek korábbi ügyfelei között ott találhatjuk például Serena Williams teniszezőt. Shilstone elárulta, hogy Goodman nagyon örült, amikor fogyni kezdett, hiszen jól emlékezett arra, hogy milyen érzés volt nagydarabnak lenni.

A róla készült fotók valóban önmagukért beszélnek. A Coen fivérek filmjeinek visszatérő színésze ugyanis szó szerint összehasonlíthatatlan korábbi önmagával.

John Goodman nem rejtette véka alá, hogy a fogyás egyetlen hátránnyal járt: le kellett cserélnie a teljes ruhatárát.

Ezt is szeretjük