Csak kihasználják? 31 évvel fiatalabb nőt szeret a közkedvelt színész
John Cleese már 13 hónapja él együtt kedvesével, a mindössze 39 éves Jennifer Wade ékszertervezővel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, hiába töltötte be októberben a 71. életévét, John Cleese még mindig odavan a gyengébbik nemért.

Pontosabban egy ideje már csak egyetlen hölgyért lelkesedik: mégpedig egy Jennifer Wade nevű szőkeségért.

A szőkékre bukik

Bár a csontsovány nőről nem sokat lehet tudni, annyi azért kiderült, hogy ékszertervezőként dolgozik - és ami a lényeg: több mint harminc évvel fiatalabb az egykori Monty Python-tagnál!

Ennek ellenére a románc már 13 hónapja tart, a brit színész pedig állítása szerint olyan szerelmes, mint amilyen már régen volt.

Úgy véli, Jenniferrel végre képes felszabadultan nevetni, mint ahogy annak idején még az első feleségével, Connie Booth-szal tette.

A háromszor nősült, és mindháromszor elvált Cleese úgy érzi, fiatal kedvese kihozza belőle az önfeledt gyermeket, ez pedig rendkívül felszabadítóan hat rá.

A nevetés tartja fiatalon

- Jennyvel olyan jókat tudok nevetni, ahogy tízéves koromban. Tudják, ez az a fajta értelmetlen kacarászás, amilyenre az ember csak gyerekkorában képes, és módfelett örülök, hogy most ismét visszajött ez az érzés - idézte fel a Waczak szálló sztárja egy magazinnak.

Azt azonban, hogy szeretne-e oltár elé állni választottjával, egyelőre nem tudja. Párja válási procedúrája ugyanis jelenleg zajlik, ezért érthető módon kisebb gondja is nagyobb annál, mintsem a jövőt tervezgesse.

Ironikus módon John Cleese első házasságából született lánya, Cynthia szintén 39 éves. Mellette van egy másik leánya is: Camilla 1984-ben jött világra a sztár második feleségétől, Barbara Trenthamtől. John Cleese harmadik exfelesége, Alyce Eichelberger utódot ugyan nem szült neki - ellenben a válással tetemes összeget akasztott le vagyonos férjéről.

Ezt is szeretjük