John Travoltával megdöbbentő dolgot művelt egy rajongója - Most vallotta be
John Travolta új filmje kapcsán vallotta be, mit művelt egyik rajongója 30 évvel ezelőtt.

john-travolta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

John Travolta új filmje, a The Fanatic ma jelent meg az Egyesült Államokban, a filmben a világsztár egy őrült rajongót játszik, aki bármit megtenne azért, hogy kedvenc színészétől egy autogramot szerezhessen. Mivel a legendás sztár jelenleg is az új mozifilmjét reklámozza, ezzel kapcsolatban a People magazinnak elmondta a saját megdöbbentő élményét egy rajongójával.

Egy őrült rajongó John Travolta szekrényében rejtőzködött

A színész elmondta, hogy szinte csak kedves emlékeket őriz rajongóival kapcsolatban, ám sajnos megtapasztalta azt is, amikor valaki szinte már olyan durván rajongott érte, hogy képes volt az otthonába is betörni, ami bűncselekménynek minősül.

- Nagyjából 30 évvel ezelőtt még Santa Barbarán éltem, és valaki belopózott a házamba. Kinyitottam a szekrényemet, és ott volt ő. Nagyon megijesztett, de végül kiderült, hogy ártatlan személy. Egy egyszerű lány volt, aki találkozni akart velem, de nem tudta, hogyan is valósíthatná ezt meg - emlékezett vissza.

John Travolta szerencsésen járt, hiszen a rajongója tényleg nem akarta bántani, ám Hollywoodban előfordult már olyan történet is, amikor a sztárt a saját otthonában lőtte le egy őrült rajongója. Ez a szomorú történet a feltörekvő színésznővel, Rebecca Schaefferrel történt szintén 30 évvel ezelőtt, 1989. július 18-án, az életét sajnos nem tudták megmenteni. Ezek után nem csoda, hogy egyes hírességek az utcán is csak testőr kíséretében mernek közlekedni.

Travolta a történetéhez hozzátette, hogy nagyon hálás mindazért, amit a hírnevéből adódóan megkapott az élettől.

- Lényegében egy aranyjegyed van mindenhova, a világ minden táján. Szóval mi van akkor, ha autogramokat kell osztogatnod és közös képeket csinálnod? Számomra ez nem egy nagy dolog - tette hozzá a sztár, utalva arra, hogy mindig készségesen dedikál és fotózkodik a rajongók kérésére.

A Grease sztárjai régen és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt évtizedekben a Grease főszereplői.

Ezt is szeretjük