Emlékszel még a Waczak Szálló főszereplőjére? John Cleese már 80 éves
Így néz ki most a humoros brit sorozat Basilje.

john-cleese-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Waczak Szálló című sorozat hazánkban is igencsak népszerű volt a hetvenes években. A történetben egy házaspárt ismerhettünk meg, Basilt és Sybilt, akik vendéglátói tapasztalat hiányában mégis úgy döntenek, hogy belevágnak a hotelmenedzsment szakmába, méghozzá úgy, hogy saját szállót indítanak.

Így néz ki ma John Cleese

A hozzá nem értésük és a szerencsétlenségük, persze, rengeteg humoros helyzetet szül, melynek a középpontjában legtöbbször Basil kerül. Őt John Cleese formálta meg 1975-től 1979-ig. Őt a legtöbben ebből sorozatból vagy a Monty Python-filmekből ismerhetik, a fiatalabbak pedig a Harry Potter-széria Félig Fej Nélküli Nickjeként emlékezhetnek rá.

Ugyan a széria idején még fiatalember volt, mostanra sokat öregedett, ami nem is csoda, hiszen akárhogy számoljuk, csak 44 év telt el a sorozat kezdete óta! A karrierje azóta is töretlenül szárnyal, csak 2019-ben négy filmben bukkan majd fel. Újabban inkább már csak szinkronhangként szerepel, de olyan nagy mesékben, mint a Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Repcsik vagy a Micimackó.

Az egészségügyi állapota újabban nem a legjobb, köszönhetően a tetemes túlsúlyának, így a rajongók jó ideje aggódnak érte. Őt nem igazán zavarja a helyzet, állítása szerint nagyon boldog, így ahogy van, ennyi idősen pedig már nem a fogyókúra az elsődleges szempont az életében.

A szerelem is rátalált a nála 33 évvel fiatalabb Jennifer Wade oldalán, akit 2012-ben feleségül is vett. Annak ellenére, hogy sokszor beszóltak a köztük lévő nagy korkülönbség miatt, láthatóan nagyon boldogok együtt, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját. Ez Cleese negyedik házassága, azonban szerinte ez az első igazán jól működő kapcsolata, és bánja, hogy nem előbb ismerkedett meg Jenniferrel.

Ő John Cleese fiatal felesége

Lányával egyidős a színész fiatal felesége - nézd meg az esküvőjükön készült fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük