Bevallotta a sztárapuka, hogy meleg! Pedig 34 évig volt nős
Jessica és Ashlee Simpson apja, Joe 34 év házasság után vallotta be, hogy meleg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica és Ashlee Simpson szüleinek házassága 34 év után azért ment tönkre, mert apjuk beismerte, hogy meleg.

Az 54 éves Joe Simpson állítólag végig elnyomta másságát, és csak akkor engedte azt a felszínre kerülni, amikor találkozott a 21 éves Bryce Chandler Hill-lel.

Csak ugródeszka volt a férfi

A fiatal fiú kedvéért az egykori lelkész befestette a haját, és divatos, színes ruhadarabokat kezdett hordani. A páros tagjait éppen Jessica és Ashlee Simpson egyik közeli barátja mutatta be egymásnak.

Egy ismerősük azt nyilatkozta a Radar Online-nak, hogy már régóta szárnyra kaptak a pletykák a két férfiról a meleg közösségekben, ugyanis Hill nem tudott lakatot tenni a szájára, és fűnek-fának elújságolta, hogy kivel is jött össze.

Azt mesélte a barátainak, hogy csak kihasználja az idősödő Simpsont, ugródeszkának tekinti őt. Amikor mindez a férfi fülébe jutott, szakított a fiatal modellel, aki azonban mindent tagadott, és rágalomnak titulálta a híreket.

Senki sem sejtette

Úgy tűnik, a legnagyobb sokk nem is a feleséget, hanem Jessica Simpsont érte, hiszen az apja egyben a menedzsere is, ennek ellenére az énekes-színésznőnek fogalma sem volt arról, hogy mi folyik a háttérben.

- Jessicának fogalma sem volt arról, hogy az apja meleg, még a legkisebb gyanú sem merült fel benne. Pedig sokáig azt hitte, ezer közül is ki tud szúrni egy homoszexuálist, hiszen neki is számtalan barátja van, aki a saját neméhez vonzódik - mondta el egy ismerősük.

A híresség megpróbálta feldolgozni a történteket, de azt még mindig nem érti, miért maradt Joe Simpson ilyen hosszú ideig egy házasságban, mikor tisztában volt homoszexualitásával. Ám úgy nyilatkozott, hogy mindenképp kiáll a férfi mellett, hiszen történjen bármi, az mindig az apja marad.

Mindezt testvére, Ashlee Simpson másképp látja, a fiatalabb lány nem tud megbocsátani a sok hazugságért és azért, hogy a férfi így megalázta az édesanyjukat.

Ezt is szeretjük