Már nem titkolja! Ismét babát vár az egykori gyereksztár
Újra várandós Jodie Sweetin, aki egykor a Bír-lak sorozat bájos gyereksztárjaként lett ismert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár még csak 28 éves múlt, a legfrissebb értesülések szerint ismét babát vár a Bír-lak sorozat egykori gyereksztárja, Jodie Sweetin, tudatta a People.

Az egykor metamfetamin- és alkoholfüggőséggel küzdő színésznő szóvivője megerősítette a hírt, egyben hangsúlyozta, hogy a sztár és kedvese rendkívül örül az újabb kis jövevénynek. Nem úgy volt férje, akitől annak idején a ma már kétéves kislánya, Zoe született.

Dühös expasi

Cody Herpin a terhesség hírére meglehetős vehemenciával nyilatkozott a National Enquirernek, azt állítván, egyenesen undorodik az exétől, és cseppet sincs meggyőződve arról, hogy Sweetin korábbi függőségi problémáit maga mögött tudta hagyni. 

Herpinnel még 2007 júliusában házasodtak össze Las Vegasban, mindössze két hónap randizgatás után, és a babára sem kellett sokat várni - ám a rózsaszín köd hamar eloszlott, hiszen a színésznő jó egy évvel később benyújtotta a válópert.

Botrányos válás

Ahogy az már lenni szokott, férje kígyót-békát kiabált elhidegült feleségére, többek között meggyanúsította azzal is, hogy Sweetin újra és újra használta a tudatmódosító szereket, annak ellenére, hogy tisztának vallotta magát.

A dolog pikantériája, hogy a válást végül csak idén áprilisban mondták ki, alig két héttel ezelőtt – ez ugyanis azt jelenti, addigra Sweetin már ismét terhes volt, mégpedig jelenlegi párjától, Morty Coyle-tól.

Jodie Sweetin egyébként mostanság nem nagyon forgat, de sokak szemében így is, úgy is örökre a bájos Stephanie Tanner marad, akinek annak idején megismerték.

Ezt is szeretjük