Nem szégyenlősködött! Jodie Marsh anyaszült meztelenül pózolt
Az angol modell ügyes trükkökkel és elképesztő melleivel népszerűsíti magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit kebelcsoda sosem tagadta, hogy plasztikai úton növelte meg melleinek méretét, ez azonban biztosan nem zavarja a férfiakat, akik örömmel vesznek el a cici-rengetegben.

Hídavatás - Marsh módra

A 29 Jodie Marsh – aki egy kazamatában tervezte első esküvőjét, fétis stílusban - az elmúlt években elég szép karriert futott be, hatalmas ütközőinek csáberejét pedig nem csak a glamour modellek világában, de a televízióban is kamatoztatni tudta.

Pedig a kis Jodie fiatalkora kellemetlen emlékekkel van tele, a magániskolában például állandóan cikizték az orra miatt, ami egy gyermekkori hokibalesetben sérült meg.

A szőke bombázót akkoriban úgy elkeserítette társai gonoszkodásai, hogy elkeseredettségében az öngyilkosság gondolatával is sokáig kacérkodott.

Végül persze nem tett kárt magában, és milyen jól tette! Több valóságshow sztárjaként az évek alatt egyre több rajongót szerzett magának, ám igazi dobása ekkor még hátra volt.

Az év legnagyobb kamuja

2007 májusában ugyanis honlapján egy meghökkentő szöveg fogadta a látogatókat: „Szeptemberben megházasodom… Csak az a probléma, hogy még nem találtam meg a megfelelő férfit!”

Az MTV heteken keresztül rögzítette a férjválasztás eseményeit, majd legvégül az esküvőt,amire szeptemberben került sor.

A szerencsés kiválasztott Matt Peacock volt, a neves modell, Jordan egykori pasija. A műsor azonban végül botrányba fulladt, mivel kiderült, hogy Matt és Jodie hónapok jártak már és együtt is éltek.

A legnagyobb döbbenetet azonban a pár decemberi válása okozta, miután Jodie Marsh bevallotta, hogy az egész csak egy műcirkusz volt, és a tévének készült, amivel nem is keresett rosszul.

Ezt is szeretjük