Túl sokat mutatott magából a szétszabott Jodie Marsh

Jodie Marsh az évek során úgy felfújatta melleit, hogy a látvány sokkal inkább nevetséges, semmint izgató.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jodie Marsh is tiszteletét tette november 26-án, szombat este Londonban, az 1999-ben alapított Heat magazin által szervezett Celebrity! The Heat Portrait Collection című kiállításon. A harmincéves brit celebmaca önmagához képest szolidan öltözött fel a zártkörű rendezvényre, ennek ellenére csak nem bírta ki, hogy ne mutogassa egy picit magát.


Marsh egy meglepően szolid ruha mellett döntött, ám a mély dekoltázs azért lehetővé tette, hogy a résztvevők alaposan szemügyre vegyék gigantikus kebleit.

A nagy népszerűségnek örvendő glamúrmodell az elmúlt évek során már-már a nevetségesség határáig fújatta fel melleit, ez azonban a jelek szerint őt magát nem igazán zavarja.

Fotókiállítás a celebekről

A kiállításon közel hatvan, a Heat magazinban megjelent sztárfotót állítottak ki - néhányon közülük pedig sosem látott helyzetben csodálhatják meg az érdeklődök a sztárvilág hírességeit.

Az egyiken például Katie Price dinnyéket válogat nagy koncentráció közepette egy szupermarketben, a másikon pedig James Corden nem visel mást, csak egy apró alsónadrágot.

Exkluzív gyűjtemény a sztárok életéről

Aki végignézi a gyűjteményt, az exkluzív fényképeken találkozhat még többek között a Girls Aloud együttes tagjaival, Simon Cowell-lel, Daniel Radcliffe-fel, Paris Hiltonnal és Sir Alan Sugarrel is. A szervezők azt ígérik, hogy a portrék révén a rajongók bepillantást nyerhetnek a sztárok korántsem hétköznapi életébe.

Sok más műbalhé mellett Jodie Marsh természetesen már bevetette a biszexualitás trükkjét is.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2008 októberében ugyanis egy Nina nevű fodrásszal járt, novemberben pedig a Star magazinnak adott interjújában azt nyilatkozta a nemi orientációját firtató kérdésre, hogyha választhatna, biszexuális lenne.
Ezt is szeretjük