Brutálisan szétszabták a népszerű műsorvezetőnőt
Joan Rivers le sem tagadhatná, hogy számtalanszor feküdt kés alá, a plasztikai műtétektől azonban csak csúnyább lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Joan Rivers azon komikusok közé tartozik, akiknek legfőbb témája saját maguk karikírozása – eddig megélt 76 évében pedig minden bizonnyal bőven voltak olyan mozzanatok, amik kifigurázásra érdemesek.

Mint egy torz guminő

Nem kíméli magát sem

Talán e tényből is következik, hogy számtalan plasztikai műtétjéről is kíméletlen őszinteséggel szokott nyilatkozni. - Az ember annyira jól akar kinézni, amennyire csak lehet. Mindannyian vonzóak akarunk maradni.

Ez egy üzlet. Az én mottóm az, hogy jobb egy új arccal kiszállni egy öreg autóból, mint öreg arccal egy újból - mesélte.

Állítása szerint két arcfelvarráson, egy orrműtéten és egy szemformáláson van túl, emellett annyi botoxot fecskendeztek bele, amennyitől még az Atlanti-óceán is megdermedne.

Még szeretne plasztikát

Kitárulkozása ellenére még így is képes ámulatot okozni rajongói körében - ám a mostani nem amolyan elismerő ámulat, sokkal inkább a megdöbbenéshez hasonlatos.

Bár a sztárról már korábban is készültek sokkoló felvételek, melyeken egyértelműen látszik, hogy túlzásba vitte a beavatkozásokat, mostani megjelenése bőven ad okot aggodalomra.

Az orra mára teljesen behorpadt, szemei természetellenesen húzottak, szája pedig leginkább Batman ősellenségének, Jokernek a torz vonásaira emlékeztet.

Sosem volt egy szépség, és a plasztikáktól sem lett szebb

Ám megkérdezvén a sztárt, hogy vajon alávetné-e magát újabb beavatkozásnak, azt felelte:

- Talán, amennyiben szükségét érzem.

Az 1933-as születésű Joan Rivers rendszeres szereplője az amerikai show-műsoroknak, egyebek közt a The Apprentice és a Larry King Live is a fellépői között tudhatta.

Ezenfelül olyan sorozatokban bukkant már fel karrierje során, mint a Kés/Alatt és a Szeleburdi Susan, de a Shrek 2-ben a róla formázott karakternek is ő kölcsönözte a hangját.

Kétszer volt házas, második férjétől született egyetlen gyermeke, Melissa.
Ezt is szeretjük