Közeli kép! Megdöbbentően csúnyát mutatott a műsorvezetőnő
Joan Rivers már nyolcvan felé közeledik, a sok plasztikát pedig alaposan megsínylette az orra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban a plasztikafüggőség az évek során úgy elhatalmasodik egyes sztárokon, hogy akkor sem képesek felhagyni a szépészeti beavatkozásokkal, amikor már azt sem mondhatják el magukról, hogy az operációk következménye a megszépülés volna.

Természetesen még finoman fogalmaztunk, hiszen szinte mindenki a megszépülés és megfiatalodás reményében fekszik kés alá busás összegekért cserébe, ám a műtétek végeredménye sok esetben több mint kiábrándító: megcsúfult páciensek és eltorzult testrészek.

Hírhedt megszállottja a plasztikának

Joan Rivers méltán Amerika egyik legnépszerűbb tévésztárja immáron évtizedek óta, akit nemcsak egyedülálló munkássága, pimasz stílusa, reszelős hangja és erős New York-i dialektusa, hanem több tucatnyi plasztikai műtétje miatt is mindenki ismer a tengerentúlon.

A 77 éves sztárt november elején Londonban kapták le, amint megérkezett a Ritz Hotelbe, az egyik lesifotósnak pedig sikerült Joan Riverst közvetlen közelről lefotóznia. A képben azonban nem volt köszönet: Rivers arcán rendesen nyomot hagytak a plasztikák.

Deformálódott az orra

Hiába a smink, az ápolt frizura és az óriási napszemüveg, és hiába, hogy a humorista-színésznő bőre úgy nézett ki, mintha egy harmincéves arcát látnánk, az orra ugyanis ijesztő módon deformálódott az évek során, amiért csakis a szépészeti műtétek tehetők felelőssé.

Tegyük azért hozzá, hogy bár a látvány félelmetes volt, hiszen Joan Rivers tényleg túlzásba vitte a műtéti úton történő megfiatalodást, legalább a józan eszét nem vette el a hírnév és a pénz - erről pedig lépten-nyomon tanúbizonyságot tesz a nézők legnagyobb örömére.

Júliusban például Lindsay Lohan tárgyalása után a Twitteren osztotta meg cseppet sem hízelgő gondolatait a zűrös celebmacáról. Rivers azzal kezdte, hogy szerinte Lindsay folyadékdiétán élt, amelynek 80%-át a vodka tette ki, majd ostobának nevezte, amiért a körmére festett csúnya szavakkal ment a tárgyalásra.

Ezt is szeretjük