32 évvel ifjabb pasi vette el a szétműtött Joan Collinst
A Dinasztia sztárja, Joan Collins idén újra megerősítette házassági esküjét három évtizeddel fiatalabb kedvesével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 76 éves Joan Collins szappanoperákkal alapozta meg szexszimbólum státuszát, a Dinasztiában játszott Alexis nőstényördög karaktere pedig szinte hozzá is nőtt a nyolc év alatt. A szenvedélyes díva a magánéletben is mindig vonzotta a férfiakat, sok szeretőt és férjet elfogyasztott már.

A boldog pár a hét évvel ezelőtti esküvői fotón, valamint az idei ascoti derbin

A fiatalkora óta parókát viselő díva eddig összesen ötször ment férjhez, de a házasságok közti időkben is hírességek sora ostromolta. A válogatós színésznő kosarat adott többek közt Frank Sinatrának és a nőfaló Robert F. Kennedynek is.

Első választottja Maxwell Reed ír színész volt, akitől csak 1956-ben, négy év házasság után vált el, pedig a férj már az esküvő után hét hónappal 10 ezer fontért – 29 millió forintért – el akarta adta hitvesét egy arab sejknek.

- Egyetlen férjem se tudott rólam soha gondoskodni. Nem is férjre lett volna szükségem, hanem feleségre – írta Joan's Way című önéletrajzi könyvében a remek humoráról híres legenda.

Ötödször is oltár elé állt a sztárnagymami

A csalódás után hét évre mondta ki újra az igent, mégpedig Anthony Newly színész-énekesnek, akitől lánya, Tara Cynara és fia, Sacha született. Harmadik férje, a drogfüggő zenemogul Ron Kass mellett több mint tíz évig bírta, még egy lányuk is született, Katie. A Dinasztia fénykorában Peter Holm svéd énekes felesége volt, igaz, csak két évig.

Nyugdíjasként ismerkedett meg az akkor 32 éves Percy Gibson színházi producerrel, aki végül a korkülönbség ellenére a 64 éves díva ötödik férje lett. A fanyalgókat maga Collins intézte el egy jól irányzott beszólással.

- Nézzék, ha meghal, meghal – vetette oda viccesen az esküvő utáni sajtótájékoztatón a háromunokás nagymami.

Fényűző ceremónia, ráadásul duplán

A furcsa pár 2002 februárjában, a londoni Claridge’s Hotel dísztermében mondta ki az igent. A 180 fős exkluzív vendégseregben olyan arcok tűntek fel, mint Roger Moore, Shirley Bassey vagy Rupert Everett.

A turbékoló gerlepárnak ez azonban nem volt elég, idén áprilisban megerősítették esküjüket a puccos Beverly Hills-i Bel-Air Hotelben. És hogy megbánta-e a díva a férfiakkal kapcsolatos jó vagy rossz döntéseit?

- Nem pocsékolom az időmet a sajnálkozásra. Mindig is tudtam, hogy az élet nem habostorta, a szüleim is erre tanítottak – válaszolta őszintén az Observer magazinnak adott interjújában.

Úgy tűnik, a Collins-Gibson pár az élő bizonyítéka annak, hogy a szerelem nem életkorfüggő, és a csalódások ellenére sem késő soha újrakezdeni. A Golden Globe-díjas színésznő legközelebb a Miss Marple-sorozat egyik epizódjában fog feltűnni az öreg detektívmama barátnőjeként.
Ezt is szeretjük