Tündéri fotók! Jim Carrey élőben mutatta meg 4 hónapos unokáját
Jim Carrey lányával ünnepelte július 4-ét, aki természetesen elvitte a nagypapához unokáját is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság egyre több híresség halogatja a családalapítást és a gyerekvállalást, éppen ezért különösen örömteli eseménynek számított, amikor 2010. február 27-én Jim Carrey nagypapa lett.

A világhírű amerikai színész még csak 48 éves, azt pedig nem sok szupersztár mondhatja el magáról, hogy ennyi idősen vált belőle nagypapa - Carrey 22 éves ugyanis lánya nem várt sokáig az anyasággal.

Várandósan állt oltár elé

Tegyük azért hozzá, hogy amikor vőlegénye, Alex Santana tavaly oltár elé vezette a fiatal hölgyet, még egyikük sem tudta, hogy már ott hordja szíve alatt a kis csöppséget, aki a Jackson Riley keresztnevet kapta szüleitől.

Carrey a születés után már feltöltött egy exkluzív képet a Twitterre a kisbabáról, élőben először azonban csak most, a hétvége során láthatták Jacksont a rajongók, miközben Carrey malibui otthonában lányával ünnepelte július 4-ét.

Örül, hogy fiú lett

- Kissé féltem, ha kislány lesz, akkor nem hasonlít majd rám semmiben, szóval nagyon örülök, hogy fiú lett - nyilatkozta tavaly Jane Carrey a People-nek arra kérdésre, hogy kíváncsiak voltak-e a megszületendő csemete nemére.

A róluk készült közös képekről szinte tapinthatóan árad a szeretet, a nyugalom és a harmónia, ami körülfonja a nagy nevettetőt, lányát és kisunokáját.

Habár Carrey hamarosan betölti az 50-et, egy évtizedet simán letagadhatna korából.

Éppen ezért még nehezebb elhinni, hogy személyében már egy büszke nagypapát is tisztelhetünk.

Ezt is szeretjük