Fotó! Felismerhetetlenül elcsúfult a sármos Jim Carrey
A sztár a napokban alaposan meglepte a közönséget, amikor vadiúj külsővel jelent meg egy rendezvényen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétség sem fér hozzá, Jim Carrey-től megszokhattuk már az idiótábbnál idiótább alakok megformálását a vásznon - bár jobbára ugyanazzal a külsővel volt képes eljátszani a különféle vicces karaktereket.


Ezért is lepett meg mindenkit legújabb külsejével, amikor megjelent egy vörös szőnyeges eseményen a minap. 

A bozontos, őszbe hajló szakáll, a félrefésült haj és a pufók arc olyannyira elfedték valódi vonásait, hogy csakis azért lehetett ráismerni, mert mellette volt bájos barátnője, Jenny McCarthy, akivel 2005 óta él együtt.

Barátnője nem aggódik

Hogy mi lehetett az oka a drámai átalakulásnak, azt egyelőre nem tudni.

Mindenesetre inkább egy jövőbeli szerep lehet a háttérben, mint magánéleti probléma - legalábbis a széles mosolyról erre lehet következtetni.

Bármily furcsa, a gumiarcúnak is becézett 47 éves színész a magánéletben közel sem az a nagy mókamester, akinek az ember képzelné A maszk vagy az Ace Ventura - Állati nyomozó láttán.

Mint korábban bevallotta, a nyolcvanas években egyenesen depresszió gyötörte, amiért látástól vakulásig nevettette az embereket különféle bárok pódiumán.

Bevallása szerint sokkal inkább illik rá a melankolikus, álmodozó és szereleméhes Joel karaktere az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmből. Talán nem véletlen, hogy éppen ezért a szerepéért BAFTA-ra és Golden Globe-ra is jelölték, ami utóbbit a Truman show-ért és az Ember a holdonért korábban már hazavihetett.Jim Carrey egyébként nemsokára, egészen pontosan november 5-én újra felbukkan a magyar mozikban: a Karácsonyi ének című Dickens-mű legújabb, azonos című feldolgozásában általa kel életre nem csak a főszereplő, Ebenezer Scrooge, hanem a múlt, a jelen és a jövő karácsonyának szelleme is. Mellette pedig olyan nagyszerű színészek bukkannak fel, mint Gary Oldman, Colin Firth és Bob Hoskins.
Ezt is szeretjük