Forró csókot váltott Jim Carrey és Ewan McGregor
Meleg párt alakítottak
Jim Carrey és Ewan McGregor azok után csókolózott mindenki előtt, hogy lovaggá ütötték őket Párizsban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Jim Carrey és Ewan McGregor február 1-jén nagy megtiszteltetésben részesült, a két világhírű színészt ugyanis hétfőn lovaggá ütötték Franciaországban a rangos National Order of Arts and Letters ceremónia keretén belül. Frédéric Mitterrand kulturális miniszter elmondta, hogy a francia mozirajongók imádják mindkettejük filmjeit, majd hozzátette, hogy személy szerint ő is nagyon tiszteli munkásságukat.

A két sztár a gálát követően alaposan meglepte a jelenlevőket, ugyanis mindenki szeme láttára egy meglehetősen forró csókot váltottak a Kulturális Minisztériumban. Természetesen arról szó sincs, hogy a két színész ilyen formában vallotta volna be, hogy meleg, egyszerűen csak így reklámozták legújabb, I Love You Philip Morris című filmjüket, amelyet március 26-tól vetítenek az amerikai mozik.

Meleg romantikus komédia

A Steve McVicker regényéből forgatott romantikus vígjáték főszereplője a Jim Carrey által megformált Steven Russell, aki egy autóbalesetet követően rádöbben, hogy tulajdonképpen meleg, és új, extravagáns életet kezd. A törvény megszegése miatt azonban börtönbe kerül, ahol megismerkedik a halk szavú Philip Morrisszal, akivel egymásba szeretnek.

Carrey-nek és McGregornak nem okozott túlságosan nagy gondot azonosulni a két homoszexuális figurával, sőt, a jelek szerint olyannyira beleélték magukat a szerepbe, hogy azóta se nagyon tudtak kizökkenni belőle. Annyi biztos, hogy nincs ennél jobb módszer reklámozni egy filmet, hiszen nem túl gyakran láthatunk olyat, hogy két ismert színész csókolózzon a nyilvánosság előtt.

Nem akarnak összeházasodni

Mindeközben Carrey Jenny McCarthy egykori nyuszilány párja, akivel 2005 decemberében kezdett járni. Kapcsolatukat 2006 júniusáig titkolták, majd a szőke bombázó 2008-ban Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában mondta el, hogy habár évek óta együtt élnek, nem terveznek esküvőt, mert nincs szükségük semmiféle papírra.

Ewan McGregor pedig 1995 óta Eve Mavrakis férje, és két lányuk született: Clara Mathilde 1996-ban, Esther Rose pedig 2001-ben jött a világra.

A 38 éves skót színész azonban az interjúkban sosem beszél a családjáról, mivel nem szereti a magánéletét kiteregetni.

Ezt is szeretjük