Smink nélkül szürke átlagnő Jessica Simpson
Bizonyító fotóval
Jessica Simpsonért egyre jobban aggódik családja, mivel szerintük az énekesnő az összeomlás szélén áll.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Simpsont november 19-én kapták lencsevégre Beverly Hillsben. A lesifotón a 29 éves amerikai énekes-színésznő meglehetősen aggasztó állapotban, smink nélkül látható, arról nem is beszélve, hogy arcáról csak úgy süt a boldogtalanság és keserűség.


Talán az sem véletlen, hogy a szőke celebmaca egy Cowboys felirattal ellátott pulóverbe bújt, hiszen egykori pasija, Tony Romo a Dallas Cowboys csapat színeiben sportol.

A születésnapja előtt hagyták el

Ám a sztárfutballista idén nyáron szakított kedvesével, ráadásul éppen Simpson 29. születésnapja előtt egy nappal.

Jessica számára az elmúlt hónapok amúgy sem sok örömmel szolgáltak. A szakítás éppen eléggé megviselte, arról nem is beszélve, hogy Daisy nevű kiskutyáját a szeme láttára ragadta el egy prérifarkas.

A kutyust napokig keresték, ám végül kiderült, hogy Jessica kedvence nem élte túl a támadást, ez pedig szintén mélyen megrázta a hírességet.

Az összeomlás szélén áll

A beszámolók szerint mindeközben családja egyre inkább aggódik Simpsonért, aki véleményük szerint az összeomlás szélén áll.

A National Enquirer értesülései szerint az énekesnő krízisbe került, és bár a közvélemény előtt jól titkolja fájdalmát, valójában teljes érzelmi zűrzavarban telnek mindennapjai.

- Saját magát okolja karrierje mélyrepüléséért, és mindeközben úgy érzi, nem tett meg minden tőle telhetőt Tony Romóhoz fűződő kétéves kapcsolatáért, ahogyan Nich Lachey-vel kötött házasságáért sem. Jess azt remélte, férjhez megy, gyereket szül, és színészi karrierje is felível majd, mire betölti a harmincat. Most azonban úgy érzi, hogy élete legszebb napjai már mögötte vannak – nyilatkozta egy hozzá közel álló ismerőse.
Ezt is szeretjük