Justin Timberlake nője, Jessica Biel smink nélkül is észbontóan szép
Jessica Bielnek nincs szüksége sok sminkre reggelente, hiszen festetlenül is dögös!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a hollywoodi sztárok csak a legritkább esetben mutatkoznak smink nélkül, és többnyire csak a lesifotók árulkodnak arról, hogyan is néznek ki festetlenül, azért akadnak kivételek.

Közéjük tartozik a varázslatosan gyönyörű Jessica Biel is, akiről ugyan szintén láthattunk már olyan fotókat, amelyeken nem épp a legjobb formáját hozza, legutóbb egy hajápolási termék rendezvényén bebizonyította, ő bizony a’la nature is is ellenállhatatlan.

Nincs szüksége a kozmetikai szerekre

Bár a legtöbben még a közértbe sem ugranak le legalább egy kis szempillaspirál vagy leheletnyi szájfény nélkül, a 28 éves sztár láthatóan ezek nélkül is remekül érzi magát.

Talán épp ez a természetesség kölcsönzi neki azt a vonzerőt, amellyel kimagaslik a gyakran a végletekig szétmaszkírozott és agyonplasztikázott celebek sorából.

Ő az új Mrs. Timberlake

Nem csoda, hogy Justin Timberlake is felfigyelt a gyereksztárból lett bombázóra, és Cameron Diaz után őt kísérgeti a vörös szőnyegen. Szakításukról ugyan hétről hétre felröppennek a pletykák, ám a sztárpár ezekre mindig rácáfol egy-egy elkapott közös fotóval.

Állítólag a popénekes anyja örül a legjobban a szerelmeseknek, ugyanis korábban nem nézte jó szemmel, hogy fiacskája egy idősebb nő mellett keresi a boldogságot.

A mama most bizonyára elégedett, hiszen Jessica fiatal, sikeres és még gyönyörű is.

Ezt is szeretjük