Tényleg hozzámegy? Megbocsátott csalfa kedvesének az ismert színésznő
Jessica Biel és Justin Timberlake kibékültek, az esküvő sincs kizárva.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hónapok óta nyílt titok, hogy a csinos színésznő, Jessica Biel és régi szerelme, Justin Timberlake újra egy párt alkotnak. Igaz, a békülés pontos időpontját nem lehet tudni, mindenesetre szeptember óta számos alkalommal látták őket együtt, és több ízben is nyilvánosan turbékoltak.

A sztárpár négy évig élt komoly kapcsolatban, majd idén márciusban szakítottak, mivel a 30 éves zenész úgy érezte, szabadságra van szüksége.

Sok nővel hírbe hozták

Azt pletykálták, hogy ebben az időszakban a színészkedés felé kacsingató énekes - a Most című thriller forgatása közben - filmbéli partnerével, az éppen válófélben lévő Olivia Wilde-dal próbált felejteni. Igaz, ezt mindketten tagadták, a szemtanúk elmondása szerint ugyanakkor valóban több lehetett köztük, mint barátság.

Ezen kívül a jóképű popsztárt Mila Kunisszal, Scarlett Johanssonnal és Ashley Olsennel is hírbe hozták, és bár ezeket az információkat sem erősítették meg hivatalos források, feltételezhetjük, hogy lehet némi alapjuk.

A kalandok azonban, úgy tűnik, mégsem váltották be az énekes reményeit, és inkább visszament volt kedveséhez.

Jessica viseli a nadrágot

A mosolyszünet így végül nem tartott soká, ősszel újra találkozgatni kezdtek, és nemrégiben maga Justin is megerősítette, hogy gyönyörű exe visszafogadta átmeneti kicsapongásai után.

A napokban új hírek kerültek nyilvánosságra, amelyek szerint ezúttal olyannyira komolyak a szándékai, hogy még akár feleségül is venné szerelmét. Egy névtelen barát - aki az US magazinnak nyilatkozott -, azt állítja, hogy Jessica és Justin kapcsolatában a színésznő viseli a nadrágot, és csak egy szavába kerülne, hogy kedvese oltár elé vezesse.

- Justin úgy látja, hogy a házasság ártana a karrierjének, de ha Jessica megfenyegetné, hogy elhagyja, ha nem veszi el, akkor rögtön beadná a derekát - vélekedik az ismerős.

Ezt is szeretjük