Íme, az első fotó Jessica Alba cuki bébijéről
Édi fotókkal
A csábos színésznő június elején szült, most pedig megmutatta a világnak első gyermekét, aki imádnivaló!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kicsivel több mint egy hónapja született meg Jessica Alba bájos kislánya, Honor Marie. Első gyermekének június 7-én a Los Angeles-i Cedars-Sinai Egészségügyi Központban adott életet a szexi színésznő.

A szexi kismama és gyönyörű gyermeke

Alba meglepően könnyen viselte a szülést, saját állítása szerint ugyanis egyetlen hangot sem adott ki, teljesen némán adott életet gyermekének.

- Nem is sikoltozott. Tényleg teljesen olyan volt, mint egy zen-szülés, egyetlen pisszenést sem lehetett hallani, egyszerűen elképesztő volt – mesélte a büszke apa.

A pár pedig ezúttal örömmel mutatta meg az OK! magazinnak először a világon a kis Honor Marie-t, aki a fotó tanúsága szerint tényleg egy igazán szeretnivaló kis csoda. Jessica Alba természetes módon szülte meg a kislányt, a vajúdásról pedig annyit mondott, hogy a kínszenvedés helyett sokkal inkább olyan volt, mint egy meditáció. Jóga-légzésekkel összpontosított a különleges eseményre.

A szülők azt is elárulták, kitől mit örökölt

A csinos sztár azt is elárulta, hogy csak most nemrég kezdett tornázni, hogy leadja a terhessége alatt felszedett kilókat.

- Múlt hét csütörtökön kezdtem tornázni, de egyelőre csak 20 percig. A kardio-gyakorlatokat magam csinálom, de most még lassan.

Egészségesebben is táplálkozom, hiszen az elmúlt hónapokban sült csirkén és krumplin éltem, ez pedig nem kevéssé volt hízlaló – osztotta meg élményeit a kismama.

- Honor olyan, mint én lányban. Tőlem örökölte az orrát, a szemöldökét, a homlokát – meséli a Cash Warren, az apa, aztán Jessica veszi át a szót:
- A szája pedig tisztára olyan, mint az enyém kislánykoromban és a fülei is.

Ezt is szeretjük