Csúfolták a suliban külseje miatt! Ma ilyen gyönyörű a milliomos színésznő
Máig nem gyógyultak be a sebek, amiket kapott.

beauty and style
Top olvasott cikkek
Jessica Alba az egyik leggyönyörűbb hollywoodi színésznő, kisiskolásként azonban pont a külseje miatt bántották az iskolában. Most azonban férfiak millióinak a vágyálma, és hetente többet keres, mint a szekálói évek alatt.

"Régen egyszerűen mindenki keresztülnézett rajtam. Az a fajta lány voltam, akit mindenki került, mert hatalmasak voltak a metszőfogaim, és erős texasi akcentusom volt." A sztár mosolya persze mára tökéletes, és az akcentusa is elkopott, de a terrorizálás emléke máig benne él.

Folyton megverték az idősebb lányok

"Apukámnak kellett elkísérnie az iskolába, hogy ne szállhassanak rám. Az ebédemet is az orvosi szobában ettem meg, nehogy elvegyék tőlem a lányok, akik folyton bántottak. Mindennap előállítottak és megvertek.”

Bármennyire is próbáltak figyelni rá a szülei és tanárai, nem mindig sikerült megvédeni a lányt. A bántó szavak, az ütések egy életre vele maradtak, és ha így nő fel valaki, később is nehezen bízik meg az emberekben. 

Jessica elmondta, hogy évekbe telt, mire helyreállt az önbizalma, és rengeteg időbe, mire elhitte, hogy valaki őt is szeretheti. Rá kellett jönnie, hogy nem áll hátsó szándék az emberek kedvessége mögött, és többé senki nem akarja őt bántani. Ebben sokat segítettek a szülei, még ha akkor nem is érezte úgy.

"Anyukám mindig azt mondta, hogy ne foglalkozzak ezekkel a hülye lányokkal, akik csak azért piszkálnak, mert szebb vagyok náluk, és féltékenyek rám. Persze úgy éreztem, hogy ez nem igaz - még ha ő komolyan is gondolta -, úgyhogy akkoriban nem sokat értek a tanácsai."

Mára azonban a színésznő filmjei milliókat hoznak a konyhára, és Jessica nagyon büszke arra, hogy ennyi mindent elért, és egyedül, a démonait leküzdve, sikerült a csúcsra jutnia.

"Sajnálok minden gyereket, akit piszkálnak. Jól tudom, milyen érzés, higgyétek el. Tudom, mennyire fáj, és milyen hatással van rátok. De azt is tudom, hogy milyen erőssé tesz benneteket, és később az élet úgyis visszaadja a kölcsönt. Figyeljétek csak meg."

Ezt is szeretjük