A titok! Így tűnt el Jessica Alba mamipocakja
20 nap alatt
Rafinált módszerrel karcsúsodott szülés után az ellenállhatatlanul vonzó Jessica Alba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az embernek néha az az érzése támad a frissen szült, ám máris szuperkarcsún mutatkozó hollywoodi sztárok láttán, hogy biztosan versengenek, kinek sikerül rövidebb idő alatt megszabadulni a terhesség során felszedett kilóktól.

Angelina Jolie-t, Nicole Kidmant és a többi dögös kismamát látva aztán végigfut az agyakon minden, kezdve a kíméletlen edzéstől, a nullkalóriás diétán át egészen a plasztikai sebészig, merthogy szinte elképzelhetetlen, miként képes a nemrég még babahordozó test egyik pillanatról a másikra visszaállni a terhesség előtti formájára.

Nem kell ide ugribugri

Nos, Jessica Alba nemrég elárulta, nem mindig szükségesek durva beavatkozások a természet menetébe – inkább egy kis trükközésre van szükség.

A színésznő, aki féléve adott életet kislányának, egészen egyszerű eszközzel karcsúsodott vissza: fűzőt viselt. Legalábbis ezt az egyébként nehezen hihető történetet találta ki, amikor legutóbb hamar visszanyert lánykori alakjáról kérdezték.

- Csodálkozva láttam, hogy a barátnőmnek, aki nyolc hete szült, milyen izmos pocakja lett hirtelen. Kérdésemre elárulta, hogy egy rugalmas haskötőt viselt a dereka körül. Persze rögtön kipróbáltam én is – avatta be titkába az Elle olvasóit a sztár.

Nem hallgatta el azt sem, hogy megpróbálkozott a hagyományos módszerrel is, azaz hosszú órákon át sanyargatta testét mindenféle erőgyakorlatokkal, de a végén annyira elfáradt, hogy zokogni kezdett. Azóta igyekszik a mozgásnak ezt a formáját elkerülni. A magazin érdeklődésére elmesélte a szülés számára legmegindítóbb részét is.

- Az összehúzódások nem olyan szörnyűek. Pont olyanok, mint amikor az embernek izomgörcse van. De az a pillanat, amikor a babát a mellkasomra tették – az igazán megismételhetetlen.A hasszorítós módszer rém szimpatikus, hiszen ki ne örülne, ha mozgás nélkül, egy hasszorítóval karcsúsodna - de azért ne panaszkodjon senki, ha a csodaszer mégsem lenne olyan hatékony, mint ahogy a színésznő állítja.
Ezt is szeretjük