45 kilót fogyott Jessica Simpson - Fotókon a látványos változás
Jessica Simpson 109-ről 64 kilóra fogyott.

jessica-simpson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Simpson, mielőtt harmadik gyermekével lett volna várandós, már eleve kicsit husisabb alkat volt, ám amikor teherbe esett 2018-ban, a kilenc hónap alatt 30 kilót szedett fel, a szőke sztár egészségéért már az orvosok is aggódtak, hiszen 161 centiméteresen 109 kilogramm volt. Harmadik gyerkőce, a kis Birdie Mae megszületése után azonban elhatározta, hogy életmódot vált, és lefogy.

Jessica Simpson remek formába jött

A szőke színésznő kislánya márciusban jött a világra, ezután bele is vágott az életmódváltásba, fél év alatt pedig gyönyörű átalakuláson esett át, összesen 45 kilót fogyott. Az alábbi, szeptemberben posztolt felvételéhez ezt írta.

- Hat hónap alatt 45 kilót fogytam, és igen, a mérleg már 109 kilót mutatott. Birdie Mae születése óta a fogyás volt az első utam, amit megtettem. Sok okból nagyon érzelmes időszak volt ez számomra, de büszke vagyok rá, hogy ismét jól érzem magam a bőrömben. Még ha sokszor lehetetlennek is tűnt, csak még keményebben küzdöttem - fogalmazta.

Rengeteg ember gratulált neki Instagramon: "hihetetlen vagy", "fantasztikusan nézel ki", "mindig is gyönyörű voltál, de most még szebb lettél. Mindnyájunkat inspirálsz a történeteddel, én úgy gondolom", "te csajszi, jó látni, hogy mennyire egészséges és szép vagy, hat hónap alatt 45 kilót leadni nem semmi teljesítmény. Egy pozitív fénysugár vagy a mai őrült világunkban" - fogalmazták a rajongók.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Easter from the Johnson Family, Party of 5! 🐣🐇🐰

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés,

Az egyszer biztos, hogy látványos a változás, a fenti családi képe még tavasszal készült róla, nem sokkal harmadik gyermeke születése után. Bár nem látszik a felvételen az alakja, ám az arca itt még sokkal kerekebb volt.

Adele is lefogyott

Adele-nek jót tett a fogyás: nagyon csinos lett az aranytorkú énekesnő.

Ezt is szeretjük