Súlyos baleset után tolószékbe került Jesse Metcalfe

A sármos sorozatsztár, Jesse Metcalfe ittasan esett ki egy épületből és több métert zuhant.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jesse Metcalfe-ot a hazai tévénézők elsősorban a Született feleségekből ismerhetik, ő játszotta ugyanis a jóképű kertészt, John Rowlandot, aki titokban viszonyt kezdett az unatkozó Gabrielle Solis-szal, akit Eva Longoria testesített meg.


Románcuk azonban nem volt több pillanatnyi fellángolásnál, és habár sosem buktak le, viszonyuk rövid időn belül véget ért. Hiszen Gabrielle a szíve mélyén mindig is szerette férjét, John pedig végül egy gazdag lányt vett el feleségül.

A jóképű és kidolgozott testű Metcalfért nők ezrei rajongtak érthető módon, éppen ezért sokan aggódni kezdtek, amikor kiderült, hogy a sármos sztár súlyos balesetet szenvedett a napokban.

Bevallása szerint csak néhány pohár pezsgőt ivott

Metcalfe Monacóba utazott, mert ő volt a World Music Awards díjátadó ünnepség házigazdája. Az azt követő partin azonban alaposan felöntött a garatra, és kiesett a második emeleti erkélyről. Tíz méter zuhanás után ért földet, az eszméletlen sorozatsztárt pedig azonnal a kórházba szállították.

A baleset során komoly sérüléseket szenvedett, többek között eltörte az egyik alkarját is. A kórházban alaposan kivizsgálták, de az orvosok véleménye szerint még így is olcsón megúszta, hiszen nem szenvedett maradandó károsodást.

Járni azonban még most is csak nehezen tud, ezért a repülőtérre is tolószékben érkezett, ahol a lesifotósok azonnal lencsevégre kapták a felépülőben lévő színészt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Metcalfe-ot a kétségbeesett feleségekről szóló sorozaton kívül néhány kisebb mellékszerepben is láthattuk olyan filmekben, mint az itthon DVD-n kiadott Szanatórium vagy a mozikban is vetített Dögölj meg, John Tucker.

Ezt is szeretjük