A Született feleségek szexi kertésze volt: 41 évesen sármosabb, mint valaha
Jesse Metcalfe a 2000-es évek szívtiprója volt. Napjainkban is döglenek utána a nők.

jesse-metcalfe
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Született feleségek szexi kertészét alakította, aki még Eva Longoria karakterét, Gabyt is elcsábította. Jesse Metcalfe immár 41 éves lett, de az évek múlásával csak még sármosabb pasivá vált.

A 2000-es évek közepétől óriási figyelem övezte az akkor még kölyökképű sztárt. Tinilányok milliói rajongtak érte, nem csoda, hogy 2005-ben ő vihette haza a Teen Choice Awards szobrát az Év felfedezettje kategóriában.

Így néz ki most Jesse Metcalfe

A sikersorozat után egyből elárasztották a szerepek, például a Dögölj meg, John Tucker dögös főszereplőjét is ő alakította. Az évek mit sem csorbítottak külsején, napjainkban is szívdöglesztően néz ki.

jesse-metcalfenow-and-then
Fotó: Getty Images Hungary

Mindössze 25 éves volt, mikor egy világ ismerte meg a nevét. A hirtelen jött sikert nehezen tudta feldolgozni, így ő is áldozatául esett az alkohol és drogok világának. 2007-ben be is jelentkezett egy elvonóra, ahol sikerült leszámolnia a démonjaival. 

2012-ben ismét egy ikonikus sorozatban tért vissza a képernyőkre. A Dallas újraforgatott verziójában ő alakította Bobby Ewing sármos, felnőtt fiát, Christophert.

jesse metcalfe most
Fotó: Paul Archuleta / Getty Images Hungary

A széria után új lendületet vett a karrierje, feltűnt Silvester Stallone oldalán a Szupercella folytatásában, ami a Hades alcímet viselte. Jelenleg több filmje is készülőfélben van. Szerződést kötött a Hallmark nevű amerikai televíziós csatornával, ami a romantikus filmjeiről híres. Több tévéfilmben szerepel majd, de hamarosan Bruce Willis oldalán is feltűnik az Open Source című akciómoziban.

Magánéleti botrányaival került a tengerentúli lapok hasábjaira. Ugyanis 2020 elején bombaként robbant a hír, hogy 13 év után felbontotta jegyességét kedvesével, Cara Santanával, miután több ismeretlen hölgy társaságában is lencsevégre kapták félreérthetetlen szituációban.

Így néz ki most az Egy rém rendes család Peggyje

A forgatás óta 33 év telt el, és a sorozat szereplői jócskán megváltoztak. Egyikükön azonban mintha nem fogna az idő, Katey Sagal, azaz Peggy Bundy dögösebb, mint valaha. A legtöbben hatalmas, vörös hajzuhataggal, leopárdmintás cicanadrágot viselve emlékezhetnek rá, képeken mutatjuk, hogy valójában egy barna bombázó.

Ezt is szeretjük