Gondoltad volna? Korán kezdte a Sliders szexi sztárja
Alig volt 11 éves
Jerry O’Connell, a Sliders szexi sztárja 11 évesen szerepelt először a mozivásznon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tévénézők bizonyára emlékeznek még a kilencvenes évek egyik sikeres sci-fi sorozatára, a Slidersre, melyben a jóképű főszereplő és kis csapata világról világra csúszkált egy elmés féregjárat-nyitogató szerkentyű segítségével.

Talán többeknek az is beugrik, a szexi zsenigyerek megformálóját Jerry O’Connellnek hívták - aki ugyanaz a színész, mint aki mostanság a Hallmark műsorán látható a Bostoni halottkémek dögös nyomozójaként.

Pufók fiúcska volt

Ám azt már valószínűleg kevesen tudják, hogy ez ugyanaz a Jerry O’Connell, aki annak idején mint pufók kissrác bukkant fel az 1986-os Állj mellém!-ben, egyebek közt River Phoenix, Corey Feldman és Kiefer Sutherland társaságában.

A film forgatása idején alig múlt el 11 éves, mégis, nem ekkor szerepelt először a kamerák előtt.

Talán ducisága volt az oka, mindenesetre több élelmiszerreklámban is látható volt akkoriban.

Alaposan megváltozott

No de a kövérség már a múlté! Jerry O’Connell igazán dögös pasivá érett felnőttkorára, nem véletlenül csapott le rá kolléganője, Rebecca Romijn is, akivel 2007-ben házasodtak össze.

Sőt, 2008 decemberében megszülettek ikerlányaik, Dolly Rebecca Rose és Charlie Tamara Tulip.

A 36 éves színész egyébként azóta is forgat: a már említett sorozat mellett a rajongók találkozhattak vele a Fejjel a bajnak, valamint az Őrült szenvedély című tévéfilmekben.

Ezenfelül a Piranha 3D már az utómunkálatoknál tart - ebben olyan sztárok oldalán játszik, mint Elisabeth Shue, Christopher Lloyd, Richard Dreyfuss és Ving Rhames.

Ezt is szeretjük