A '90-es évek egyik legismertebb gyereksztárja volt! Mára kiábrándítóan lecsúszott a színész

Jeremy Jackson leszúrt egy férfit.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 34 éves Jeremy Jackson játszotta annak idején a Baywatch Hobie Buchannonját, vagyis David Hasselhoff karakterének, Mitch-nek a fiát. A színész 11 évesen került a sorozatba, és a nézők előtt cseperedett fel, 1999-ig volt látható a tévéképernyőn.

Sajnos Jeremynek annyira nem jött össze az élet, mindmáig Hobie szerepe a legnagyobb eredménye színészként. Az elmúlt években nagyon komolyan foglalkozott a testedzéssel, hihetetlenül izmosra gyúrta magát.

A mellőzöttséggel egyidejűleg bűnözői hajlamok is kialakultak nála, szombaton ugyanis éppen betöréses lopás közben érte tetten a rendőrség, egy bérelhető, emiatt üres lakást szeretett volna kipakolni. A kiérkező rendőrök hamar rájöttek, nemcsak ebben sáros a színész, személyleírása ráillik arra az elkövetőre, aki még pénteken késsel szúrt hasba egy férfit.

Képes összeállításunkból megtudhatod, elfogásakor milyen történettel állt elő Jeremy, de megnézheted azt is, kik azok a korábbi gyereksztárok, akik hasonlóan lecsúsztak!

Nagyon meghízott az egykori gyereksztár!

A már 26 éves Haley Joel Osment játszotta annak idején Forrest Gump és Jenny kisfiát a hat Oscar-díjjal jutalmazott drámában, az A.I. Mesterséges értelem című Spielberg-film robotfiúját Jude Law mellett, valamint a Hatodik érzék szellemlátó gyerekét. A színész felnőttként már nem olyan cuki, eléggé meghízott, és el is tűnt. Nézd meg az egykori gyereksztárokat régen és most!

Ez a kövér pasi csavart mindenkit az ujja köré a '90-es években? Nagyon megváltozott

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük