Brutálisan kigyúrta magát a Baywatch cuki gyereksztárja
Jeremy Jackson annak idején Hobie szerepében bájolta a tinilányokat, de mára alaposan megférfiasodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár akadnak gyereksztárok, akiknek sikerül felnőtt színészként is sikeressé válni, a legtöbbjüknek hátat fordít Hollywood, amint mutálni kezd a hangjuk és serken a bajszuk.

Hasonló történt Jeremy Jacksonnal is, aki lényegében a Baywatch által lett ismert - és azóta is ebből a népszerűségből él, pedig már 11 éve is elmúlt, hogy utoljára Hobie Buchanan szerepében - ő volt a David Hasselhoff játszotta főhős fia - mosolygott a kamerák előtt.

Korán kezdett drogozni

Persze az eltelt idő nem volt éppen zökkenőmentes - mint oly sok más gyereksztárt, Jeremyt is utolérte a túl-korán-felnőtté-válás átka, így már a sorozat forgatása idején drogozni kezdett.

Végül egy razzia során metamfetamint találtak nála a rendőrök, ezért részt kellett vennie egy szigorú rehabilitációs programban.

2000-ben nyilvánították tisztává, Jeremy pedig azóta sem esett vissza, sőt, jövő héten ünnepli józanságának tizedik évfordulóját!

Keményen edz

A 29 éves sztár testének is jót tett, hogy felhagyott a függőséggel, hiszen irigylésre méltó izomzatot gyúrt magára az utóbbi években, aminek egykori tinilány rajongói bizonyára csak örülnek.

Tökéletes alakját nemrégiben egy jótékonysági biatlon alkalmával Honoluluban is megmutatta, ahol a 700 méteres úszás, majd az azt követő 10 kilométeres futás szinte meg se kottyant neki, még a célba is mosolyogva érkezett.

A rendezvényt egyébként egy Tag the World elnevezésű segélyszervezet hozta létre, mely medálos nyakláncok eladásával öt jótékonysági területet - gyerekek, rák, Afrika, zöldmozgalom, állatok - támogat.

A Tag the World híres támogatói között van egyebek közt Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Nich Lachey és Amber Valletta is.

Ezt is szeretjük