Jennifer Aniston átszabatta orrát
A sokak által nagyon szexinek tartott színésznő nem elégedett külsejével, és sokadszorra is kés alá feküdt: ezúttal orra került sorra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóbarátok című sorozattal befutott szexi sztár újra kés alá feküdt, mivel úgy gondolta, orra mérete annyira zavaró, hogy azon csak a plasztikai sebész segíthet.

Nem mondhatni, hogy a döntés döbbenetet váltott ki, hisz Hollywoodban a dolgok így mennek: ha nem tetszik valami, akkor irány az orvos, és ő majd átszabja olyanra, amilyet megálmodott magának az illető.

Jennifer orrán sokszor élcelődtek

Jennifer orrára már a Jóbarátok sorozatban is többször utaltak, mint a színésznő szépségének gyenge pontjára.

A görög származású sztár valószínűleg génjeinek köszönheti az átlagnál nagyobb orrát. Legelső műtétjét 2006 októberében csináltatta meg, azóta ez már a harmadik ismétlés.

Reméljük, hogy már nem változtat többet az egyébként gyönyörű külsején, és nem jár úgy, mint Michael Jackson. Mindenesetre a férfiak bizonyára elnéznék ezt az apró szépséghibát Anistonnak, aki sok szívet tört már össze.

- Életem egyik legjobb döntése volt, sokkal jobban érzem most magam - nyilatkozta első orrműtétje után Aniston. Kérdés, hogy két további szépészeti beavatkozás után most ugyanilyen jól érzi-e magát.

Nekünk az "eredeti" Jennifer is nagyon tetszett, reméljük, hogy a művésznő tudja, mikor érdemes megállni az átszabásokkal, és nem csináltat a jelenleginél még piszébb orrot.

Ezt is szeretjük