Feszült rajta a mini! A színésznő szűk bőrruhában érkezett a gálára
Szexi képek
Íme, Jennifer Morrison a 2012-es Comic Con-gálán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Morrison, az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat szőke sztárja feszes bőrruhában mutatta meg csodás alakját a 2012-es Comic Con hétvégén.

A színésznő több különböző szettet is bemutatott ugyan a több napos eseményen, de mind közül kiemelkedett a Michelle Mason által tervezett - egyszerűsége ellenére is csodás - miniruha, amelyhez Jennifer egy fekete Yves Saint Laurent magassarkút választott.

Elvesztette szerelmét

A 33 éves sztár a Doktor House Allisonjaként vált ismertté, a forgatások befejeztével pedig megkapta az Egyszer volt, hol nem volt egyik főszerepét. Karaktere, Emma arra hivatott, hogy megtörje a városon ülő átkot, és felszabadítsa az ott élő mesehősöket.

Az első évad közepén azonban egy tragédiával kellett szembenéznie. Elvesztette ugyanis sorozatbeli szerelmét, Graham seriffet, aki az átok előtt a gonosz királynő által felbérelt vadász volt. A színésznőt a valóságban is megviselte a forgatás, hiszen nagyon megkedvelte a seriffet alakító Jamie Dornant. Abban azonban biztos, hogy Emma újra szerelmes lesz.

- A legutolsó részben egy új férfi érkezett a városba, akit Eion Bailey alakít. Meglehet, hogy ő lesz az, akivel komolyabb kapcsolatba kerülök majd - árulta el az egyik titkot a következő évadból a Hollywoodlife-nak.

Galériában a 2012-es Comic Con legjobb ruhái

A meghívott hírességek ezúttal is különböző neves tervezők legújabb kreációit mutatták be. Ginnifer Goodwin például Valentino ruhában jelent meg, míg Lucy Liu Marios Schwab egyik klasszikus kis feketéjében tündökölt.

Nézd végig a galériát, és ismerd meg a legújabb celebtrendet!

Ezt is szeretjük