Alig egy évig bírták! Váratlanul szakított párjával az ismert színésznő
Jennifer Love Hewitt szóvivője is megerősítette a hírt a People-nek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közelmúltban véget ért Jennifer Love Hewitt és Alex Beh párkapcsolata, tájékoztatta szakításukról a 32 éves amerikai színésznő szóvivője a People magazint.

A Szellemekkel suttogó című sorozat sztárja a közlemény szerint jól van, nem viselte meg túlságosan a különválás - aminek pontos okait nem lehet tudni.

Jól indult kapcsolatuk

A csinos sorozatsztár tavaly március környékén jött össze Alex Beh színész-rendezővel, akivel egy évig sem bírták, pedig románcuk jól indult.

2010 novemberében például együtt jelentek meg Los Angelesben a Rock the Kasbah-gálán, ahol pasiját egy régivágású úriembernek titulálta.

Jennifer Love Hewittnak a jelek szerint nincs valami nagy szerencséje a pasikkal, pedig régebbi hódításai között nem kevés szívtiprót találhatunk.

Hosszabb-rövidebb ideig járt többek között Carson Daly műsorvezetővel, John Mayer és Rich Cronin zenészekkel, Brad Ludden kajakozóval, illetve Joey Lawrence és Will Friedle színészekkel.

Még nem volt házas

2005 végén ismerkedett meg Ross McCall skót színésszel, aki a Szellemekkel suttogó egyik epizódjában szerepelt, a munkakapcsolat pedig hamar szerelemmé alakult.

Két év járás után, 2007 végén jegyezték el egymást egy hawaii vakáció során, 2009 januárjában azonban arról számolt be a People, hogy 2008 végén felbontották eljegyzésüket.

Ezek után egy másik sorozatbeli kollégájával, Jamie Kennedyvel szűrte össze a levet 2009 márciusában, aki állülag július 29-én jegyezte el, ám ezt egyikük sem erősítette meg hivatalosan - végül 2010 márciusában szakítottak.

Ezt is szeretjük