Párnás fenekét villantotta Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt októberben pózolt a Shape címlapján, ám a fotók tanúsága szerint rendesen agyonretusálták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Love Hewittot a hét elején kapták le a tengerentúlon, amint megállt a Goodberry’s nevezetű fagyizóban, és szemrebbenés nélkül rendelt is magának egy adag jeges édességet. A harmincéves amerikai színésznő döntése sokakat meglepett, hiszen a róla készült fotókon mindenkinek szemet szúrt súlyfeleslege.

Balra Jennifer Love Hewitt jégkrémmel, jobbra pedig 2007 nyarán

Persze arról szó sincs, hogy a csinos híresség aggasztóan kövér volna, ám a fekete sztreccsnadrág két szempontból sem volt túl jó választás. Egyrészt a testhez tapadó ruhadarab túlzottan hangsúlyozta párnás fenekét, másrészt pedig áttetsző anyaga révén a sztárnak akarva-akaratlanul sikerült közszemlére tennie csipkés fehérneműjét.

Őt is retusálták?

Pedig Jennifer nem tartozik a magamutogatásban kifejezetten örömet lelő celebek közé. Arról nem is beszélve, hogy kigömbölyödött fenekével megint sikerült alapot adnia a különféle rosszindulatú, ám hihetőnek tűnő találgatásoknak.

Hewitt ugyanis a Shape magazin amerikai kiadásának októberi címlapján pózolt fehérneműben, ám a borítón látható alakja össze sem hasonlítható a mostanival.

Éppen ezért sokan hangot adtak azon véleményüknek, miszerint a Shape-címlap valójában nem is Hewitt diétáját, sokkal inkább a Photoshop szakembereit dicséri, akik lelkiismeret-furdalás nélkül retusálták szét a színésznő képeit.

A nullás méret bűvöletében élő álomgyárban Jennifer Love Hewitt nem tartozik a legszerencsésebb sztárok közé, hiszen 2007-ben már nekiestek egyszer, amiért meghízott.

Hízás és fogyás ide vagy oda, a Szellemekkel suttogó sztárja immár egy évtizede rendre helyet kap a földkerekség legszexisebb nőit összegyűjtő listákon. A Maxim olvasói 1999-ben például őt szavazták meg a világ legdögösebb nőjének, az FHM százas listáján 2007-ben a 14., 2006-ban pedig a 16. lett.
Ezt is szeretjük