Jennifer Lopez élete képekben
Jennifer Lopez magánélete évek óta nagy nyilvánosságot kap.

Dia

 	A kezdetek 	Jennifer Lopez 1969. július 24-én látta meg a napvilágot Bronxban, tehetségével már fiatal korában kitűnt társai közül, különböző társulatokban táncolt és énekelt. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Jennifer Lopez »

A kezdetek

Jennifer Lopez 1969. július 24-én látta meg a napvilágot Bronxban, tehetségével már fiatal korában kitűnt társai közül, különböző társulatokban táncolt és énekelt.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Jennifer Lopez »

Dia

 	Család 	Bevándorló család gyermekeként látta meg a napvilágot, szülei Puerto Ricó-i származásúak: édesanyja Guadalupe López, leánykori nevén Guadalupe Rodríguez is igazi szépség volt, édesapja David López. 	Kapcsolódó cikk: 	64 évesen is igazi bombázó Jennifer Lopez édesanyja »

Család

Bevándorló család gyermekeként látta meg a napvilágot, szülei Puerto Ricó-i származásúak: édesanyja Guadalupe López, leánykori nevén Guadalupe Rodríguez is igazi szépség volt, édesapja David López.

Kapcsolódó cikk:
64 évesen is igazi bombázó Jennifer Lopez édesanyja »

Dia

 	Színésznőként kezdte 	Az igazi áttörést az 1995-ös év hozta meg számára, ekkor kapta meg ugyanis a Pénzvonatban Grace Santiago szerepét - az akciófilmben mások mellett Wesley Snipes és Woody Harrelson voltak a partnerei.

Színésznőként kezdte

Az igazi áttörést az 1995-ös év hozta meg számára, ekkor kapta meg ugyanis a Pénzvonatban Grace Santiago szerepét - az akciófilmben mások mellett Wesley Snipes és Woody Harrelson voltak a partnerei.

Dia

 	Énekesnői karrier 	Színésznői karrierjével párhuzamosan a zene világába is sikerült betörnie: első albuma 1999-ben jelent meg On the 6 címmel, melyet két évvel később a J-Lo, majd a This Is Me... Then követett. Az évek során további négy önálló korongot adott ki, legutóbbit 2011-ben Love? címmel.

Énekesnői karrier

Színésznői karrierjével párhuzamosan a zene világába is sikerült betörnie: első albuma 1999-ben jelent meg On the 6 címmel, melyet két évvel később a J-Lo, majd a This Is Me... Then követett. Az évek során további négy önálló korongot adott ki, legutóbbit 2011-ben Love? címmel.

Dia

 	Hátsója a szexepilje 	Nem csak színésznői és énekesnői tehetségével hívta fel magára a figyelmet, minden bizonnyal szépsége is hozzájárult sikereihez. Formás alakját nők ezrei nézik irigykedve. 	Kapcsolódó cikk: 	Nem túl rövid? Jennifer Lopez fekete miniruhában érkezett a gálára »

Hátsója a szexepilje

Nem csak színésznői és énekesnői tehetségével hívta fel magára a figyelmet, minden bizonnyal szépsége is hozzájárult sikereihez. Formás alakját nők ezrei nézik irigykedve.

Kapcsolódó cikk:
Nem túl rövid? Jennifer Lopez fekete miniruhában érkezett a gálára »

Dia

 	Szerelmi élet 	Túl két váláson, 2002-ben ismerte meg a szintén színész Ben Afflecket, akivel két éven keresztül Hollywood egyik legkedveltebb álompárjának számítottak.

Szerelmi élet

Túl két váláson, 2002-ben ismerte meg a szintén színész Ben Afflecket, akivel két éven keresztül Hollywood egyik legkedveltebb álompárjának számítottak.

Dia


            	Díjak
            	Igaz, karrierje során már jelölték Grammy- illetve Golden Globe-díjra is, azonban eddig még nem vehette át egyik elismerést sem.

Díjak

Igaz, karrierje során már jelölték Grammy- illetve Golden Globe-díjra is, azonban eddig még nem vehette át egyik elismerést sem.

Dia

 	Gyermekei apja 	2004-ben úgy tűnt, magánéletében is megtalálta a boldogságot, ugyanis megismerkedett Marc Anthony énekessel, akinek 2008-ban ikreket szült, ám házasságuk 2011-ben mégis zátonyra futott. 	Kapcsolódó cikk: 	Szerinted is hasonlít Jennifer Lopezre? Ezzel a nővel vigasztalódik Marc Anthony »

Gyermekei apja

2004-ben úgy tűnt, magánéletében is megtalálta a boldogságot, ugyanis megismerkedett Marc Anthony énekessel, akinek 2008-ban ikreket szült, ám házasságuk 2011-ben mégis zátonyra futott.

Kapcsolódó cikk:
Szerinted is hasonlít Jennifer Lopezre? Ezzel a nővel vigasztalódik Marc Anthony »

Dia

 	Ikrek 	Az énekesnő 38 éves korában végre anya lett, életet adott egy egészséges ikerpárnak, Maxnak és Emme-nek. 	Kapcsolódó képgaléria: 	A legcukibb sztárcsemeték »

Ikrek

Az énekesnő 38 éves korában végre anya lett, életet adott egy egészséges ikerpárnak, Maxnak és Emme-nek.

Kapcsolódó képgaléria:
A legcukibb sztárcsemeték »

Dia

 	Táncosával kavar 	Harmadik házasságát állítólag a férj féltékenysége és uralkodni vágyása mérgezte meg, azonban az énekesnő nem búslakodott sokáig, jelenleg egyik háttértáncosával vígasztalódik. 	Kapcsolódó cikk: 	Vajon túléli a szerelmük? Börtönbe zárhatják Jennifer Lopez új pasiját »

Táncosával kavar

Harmadik házasságát állítólag a férj féltékenysége és uralkodni vágyása mérgezte meg, azonban az énekesnő nem búslakodott sokáig, jelenleg egyik háttértáncosával vígasztalódik.

Kapcsolódó cikk:
Vajon túléli a szerelmük? Börtönbe zárhatják Jennifer Lopez új pasiját »

Dia

 	Üzletasszony 	A showbiznisz mellett kemény üzletasszony is, aki több éttermet üzemeltet, piacra dobott több, nevével fémjelzett parfümöt, de saját ruha- és cipőkollekciója is van.

Üzletasszony

A showbiznisz mellett kemény üzletasszony is, aki több éttermet üzemeltet, piacra dobott több, nevével fémjelzett parfümöt, de saját ruha- és cipőkollekciója is van.

Blog.hu ajánló
Fotó: