Jennifer Lopez alakjavító bugyit hord
Kínos fotók!
Jennifer Lopezt természetes szépségnek tartják, de úgy tűnik, még egy hozzá hasonlónak is szüksége van némi segítségre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint ahogy azt a szépséges sztároktól megszokhattuk, Jennifer Lopez élete sem csak annyiból áll, hogy eljátszik egy filmszerepet, illetve előadja legújabb dalát. Hiszen a sztárságért nap mint nap meg kell küzdeni, és ehhez bizony hozzátartoznak az interjúk és a magazinfotózások is.

No, nem mintha egy nő, különösen a híresebbik fajtából, olyan nagyon bánná, ha a Vogue kérné föl egy szexis fotósorozat erejéig! Mint ahogy történt ez legutóbb a dögös dívával, aki a hírek szerint hamarosan az olasz kiadás lapjairól mosolyog majd az olvasókra.

Újra ringben

Persze a megszokott, hangulatos és szexi képek nem készülnek el csak úgy maguktól, gondos elő- és utómunkálatok eredményeképpen születnek. Így hát még egy olyan közkedvelt hölgy, mint a negyvenéves sztármami is kénytelen fürdőköpenyben ücsörögve, kávét szürcsölve várni, amíg a fényeket és a hátteret beállítják.

Ám a lesifotósok még ezekben az unatkozós pillanatokban sem tétlenkednek. Meg is örökítették szorgosan Jennifer Lopez minden mozdulatát, az sms-ezéstől a menedzserével való diskurzusig. Bizonyára arra hajtottak, hogy egy ilyen laza helyzetben esetleg még a külsőségekre máskülönben rendkívül ügyelő sztár is jobban elfeledkezik a pózolásról, és megmutatja emberi oldalát.

Kiderült a turpisság

És milyen igazuk volt! A sok érdektelenül hétköznapi tengés-lengés közepette sikerült leleplezniük a bombázó híresség nem is olyan apró titkát: egy jókora alakszorító nadrágot, mely arra hivatott, hogy a hölgyek hasát és fenéktájékát feszesebbé varázsolja.

Mindenesetre megnyugtató érzés, hogy még egy ilyen szexis csillag is efféle trükkökhöz folyamodik - és az külön dícséretes, hogy inkább a nadrágot választja a plasztikai sebészhez való rohangálás helyett.

Jennifer Lopez egyébként a két évvel ezelőtti szülés után - 2008 februárjában adott életet ikreinek - idén teljes erőbedobással készül a visszatérésre mind a zenei, mind a filmes fronton.

2010 áprilisában jelenik meg hetedik stúdióalbuma, a Love?, és ugyancsak ebben a hónapban kerül a mozikba a Back-up Plan című vígjáték Lopez főszereplésével. Emellett két most futó sorozatban - Glee, Így jártam anyátokkal - is felbukkan a közeljövőben epizódszereplőként.

Ezt is szeretjük