Ennél rövidebb ruhát fel sem húzhatott volna Jennifer Lopez! Mégsem emiatt érdekes a fotó
Jennifer Lopez photobomb áldozata lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péntek este zajlott Tom Ford divatbemutatója, melyen a sztárok közül is sokan a tiszteletüket tették: A szürke ötven árnyalata rendezőnője a párjával, valamint Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley, Naomi Campbell, no, és persze Jennifer Lopez.

A 45 éves színész-énekesnő ismét gondoskodott arról, hogy minden szem rászegeződjön - nem elég, hogy egy nagyon rövid csipkeruhát húzott az eseményre, de mindezt fura neccharisnyás csizmával párosította, ami kicsit közönséges hatást keltett.

Hogy Jared Letónak, aki szintén jelen volt, mi járhatott a fejében, amikor meglátta kolléganőjét, azt nem tudni. Mindenesetre nem bírta ki bohóckodás nélkül, és orvul belegyalogolt a fotózásba, ráadásul még a nyelvét is kilógatta.

Nem először történt ilyen, hogy egy sztár megbombázta jelenlétével egy másik híresség fotóját: láttunk hasonlót az Oscaron, ahol Benedict Cumberbatch ugrott bele egy képbe és Jared Leto Anne Hathaway mögött mókázott.

Vagy éppen a Golden Globe-on, ahol pedig Jennifer Lawrence tréfálta meg taylor Swiftet,  de még Erzsébet királynő is megtette.

A legviccesebb photobombok 2014-ből

Idézd fel a legviccesebb pillanatokat a képes összeállításunkkal, nézd meg a jókor elkapott fotókat.

Ezt is szeretjük