Óriásit esett élő adásban Jennifer Lopez
Videóval
Jennifer Lopez az American Music Awards díjátadó gáláján lépett színpadra, amit sikerült igazán emlékezetessé tennie.

beauty and style
Top olvasott cikkek

November 22-én tartották meg az American Music Awards díjátadó ünnepségét, ahol számos szupersztár lépett fel, akik közül bizony sokan nyerték el a rangos zenei elismerést.

Az American Music Awards abban különbözik a Grammy-díjtól, hogy míg utóbbi esetében a zeneipar résztvevői szavaznak a díjazottakra, addig az AMA esetében a hallgatók és a vásárlók szavazatai döntik el, hogy kik lesznek a befutók. Ez a díj tehát jobban tükrözi a közvélemény értékítéletét.

Michael Jackson rekordot döntött

Az idei gálán díjazták többek között Taylor Swiftet, aki egyebek mellett megkapta az év előadójának járó elismerést, Michael Jackson négy posztumusz díjával pedig rekordot döntött.

Rajtuk kívül American Music Awarddal térhetett haza vasárnap este még Keith Urban, Jay-Z, Beyoncé, a The Black Eyed Peas és a Green Day, mégis azóta is mindenki csak Jennifer Lopezről beszél.

A negyvenéves amerikai énekesnő is a színpadra lépett, és előadta készülő lemezének egyik slágergyanús számát, a Louboutins-t. A dal a tervek szerint 2010 márciusában megjelenő Love? című albumon lesz hallható.

Fenékre ült a színpadon

A műsor egészen jól sikerült, leszámítva azt a bakit, hogy a kissé bonyolult koreográfia miatt J.Lo. mindenki szeme láttára ült fenékre.

Lopez a háttértáncosok hátáról ugrott le, ám a földet érésbe valami hiba csúszott, és egy óriásit esett.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám a kínos jelenet egyetlen pillanatra sem billentette ki nyugalmából a gyönyörű énekesnőt, aki folytatta a produkciót, mintha mi sem történt volna. Ennyit tesz a profizmus, hogy egy-egy előadóművész még az ilyen szorult helyzetekből is könnyedén kivágja magát.
Ezt is szeretjük