Kiakadtak a rajongói! Drámai változáson esett át a fiatal színésznő
Jennifer Lawrence legújabb filmje, a The Hunger Games kedvéért lett szőkéből barna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kell nagy tehetség ahhoz, hogy megjósoljuk: néhány éven belül Jennifer Lawrence nemzedékének egyik legfelkapottabb és legismertebb színésznője lesz, akire tömeg- és művészfilmek főszerepeit egyaránt nyugodtan rá lehet majd bízni.

A mindössze 20 éves amerikai színésznő kivételesen tehetséges, megérdemelten jelölték idén például a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjra A hallgatás törvénye című megrázó drámában nyújtott alakításáért.

Tudta, hogy megváltozik az élete

Jennifer Lawrence jelenleg a The Hunger Games című sci-fi thrillert forgatja olyan sztárokkal együtt, mint Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Stanley Tucci és Elizabeth Banks, a rendezői székben pedig Gary Ross ül.

- Tudtam, hogy amint igent mondok a felkérésre, az életem megváltozik. Fel-alá sétálgattam egész nap, és azt gondoltam, hogy még nem késő, visszamehetek, és csinálhatok még több független filmet, hiszen még nem bólintottam rá - árulta el.

Majd hozzátette, hogy végül két dolog miatt vállalta el a szerepet: egyrészt azért, mert szerette a történetet, amely Suzanne Collins írónő regényén alapult, másrészt azért, mert érezte, hogy ha nemet mond, akkor minden nap bánta volna a döntését.

Az életben maradásért küzd

Az Oscar-díjra jelölt Jennifer Lawrence alakítja tehát Katniss Everdeent, akinek az utópisztikus jövőben játszódó sztori szerint egy kegyetlen túlélő-showban kell helytállnia, és az életben maradásért küzdenie.

A film kedvéért a színésznő drámai változáson esett át: szőke haját barnára festették, amit a rajongók közül bizony sokan egyáltalán nem néztek jó szemmel, kritikájuknak pedig hangot is adtak az interneten.

A film várható premierje jövő márciusban lesz majd a tengerentúlon, siker esetén pedig könnyen elképzelhető, hogy leforgatnak majd belőle további két részt - Suzanne Collins ugyanis trilógiaként írta meg történetét.

Ezt is szeretjük