Pikáns fotó Jennifer Lawrence-ről! Az ágyban hempergett egy másik sztárral

Nézd meg!

Vele bújt ágyba az Éhezők viadala színésznője.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lawrence-t rajtakapták, amit éppen ölelkezik valakivel egy hálószoba rejtekében. És ez a valaki nem más, mint Kris Jenner, a Kardashian lányok anyukája és menedzsere.

A fotót maga a "mamager" osztotta meg Instagram-profilján, ahol boldog születésnapot kívánt a 25 éves színésznőnek.

A köszöntés sem volt mindennapi, Kris ezt írta a kép alá: "Boldog szülinapot, te kis szarzsák! Szeretlek, Jennifer Lawrence, köszönöm, hogy emlékezetessé tetted ezt az estét - még akkor is, ha rajtakaptak minket. Imádlak, gyönyörűm, boldog születésnapot!"

Nem meglepő, hogy barátság született kettejük között, hiszen Jen nagy rajongója a Keeping up with the Kardashians műsornak, ezt több tévés szereplésekor is megemlítette.

Januárban futottak össze véletlenül egy New York-i hotelben. "Köszöntem neki, aztán elindultam a lift felé, az ajtók már majdnem össze is záródtak előttem, és Jennifer visítva üvöltötte felém, hogy "IMÁDOM A MŰSOROD!!!". Olyan hangosan kezdtünk el nevetni, hogy zengett tőle a szálloda" - nyilatkozta Kris Jenner.

"Jen 25. születésnapjára természetesen már Kris is meghívót kapott, aki kicsit spiccesen érkezett, és az egész estét végigkaraokézták és -viháncolták együtt, nagyon jó kis buli volt. Még arra is megkérte Jent az este végén, hogy legyen a partnere a FYF Fest Sundayn, amin Kanye is fellép" - árulta el az egyik meghívott.

De nem Jennifer és Kris barátsága az egyetlen, amin egész Hollywood meglepődött. Nézd meg, kik azok a párosok, akikről sohasem gondolnád, hogy ilyen közel állnak egymáshoz!

Még sohasem volt ennyire dögös a szőke színésznő

Jennifer Lawrence-et rendszeresen kritizálják, amiért nem tartozik a madárcsontú színésznők közé, pedig a nőies alkatú sztáron egy gramm felesleg sincs. Nagyon egyszerű, de elegáns ruhát viselt, amiből kivillant a kisportolt hasa. Íme, a képek!

Ezt is szeretjük