13 évvel idősebb kollégájával kapták rajta a fiatal színésznőt! Új sztárpár született?
Jennifer Lawrence a nála 13 évvel idősebb férfival jött össze állítólag.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár hivatalosan még nem erősítették meg, ám a párhoz közeli források a People magazinnak és a Daily Mailnek is elmondták, hogy Chris Martin és Jennifer Lawrence együtt jár.

Az Éhezők viadala sztárja és a Coldplay frontembere állítólag már egy ideje titokban találkozgat.

Teljesen belehabarodott

- Chris teljesen belehabarodott Jennifer Lawrence-be, nagyon vonzza a lány lazasága, hogy totális ellentéte Gwyneth-nek - mondta el egy magát megnevezni nem akaró barát, aki azt is hozzátette, az énekes élvezi, hogy azt ehet a fiatal színésznő mellett, amit csak akar, míg volt felesége esztelen diétára fogta az egész családot.

Emiatt egyébként Gwyneth Paltrow-t többször támadták, mivel még a gyerekeinek sem volt hajlandó szénhidrátot adni, amikor az szükséges az agy egészséges fejlődéséhez is.

- Jennifer nem veszi magát nagyon komolyan, és amikor nem forgat, szeret szórakozni és lazulni. Ez hatalmas változás Gwyneth minden percet beosztó napirendjével szemben - mondta a barát.

A 24 éves Jennifer Lawrence és a 37 éves Chris Martin már meg is jelent együtt a nyilvánosság előtt, bár nem egy vörös szőnyeges eseményen, csak a Coldplay londoni koncertje utáni afterpartin, ahol félreérthetetlen helyzetben is látták őket, valamint az este során végig egymás társaságát keresték, és összebújva beszélgettek. Az Éhezők viadala: Futótűz forgatásán már találkoztak, a zenész is dolgozott ugyanis a film zenéjén.

Mindenki új párra lelt

Az Oscar-díjas színésznő júniusban szakított barátjával, Nicholas Houlttal, akivel az X-Men-filmekben is együtt szerepelnek. A szakításuk saját bevallásuk szerint is békés volt, azzal indokolták, hogy a munkájuk miatt keveset tudtak találkozni, így kihűlt a kapcsolatuk. A színész azóta Kristen Stewarttal randevúzik.

Chris Martin és Gwyneth Paltrow márciusban jelentette be, hogy 11 év után inkább a különválás mellett döntenek. A szőke színésznő szintén a napokban ismerte el, hogy a Glee sorozat egyik alkotójával, Brad Falchuckkal jött össze.

Ezt is szeretjük