Fotók! Az egykor hájas Jennifer Hudson bombanővé fogyott
Jennifer Hudson a cannes-i filmfesztiválon nyűgözte le a közvéleményt karcsú alakjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Hudson alaposan meglepte a közvéleményt a múlt hétvége során, amikor sok más hollywoodi sztárral együtt ő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon. A 28 éves amerikai énekes-színésznő egy gyönyörű estélyi ruhában mutatta meg karcsú alakját, amelyet egy komoly diétának köszönhet.

A Dreamgirlsért Oscar-díjjal jutalmazott sztár 2009 augusztusában adott életet első gyermekének, David Danielnek. Saját bevallása szerint a terhesség során bizony megszaporodtak testén a felesleges kilók, ezért döntött úgy, hogy elkezd fogyókúrázni, aminek meg is lett az eredménye.

Volt elég akaratereje

A túlsúllyal küzdő emberek közül sokan képtelenek az akaraterejükre támaszkodva megreformálni az étrendjüket, és lemondani a kalóriákban bővelkedő élelmiszerekről. A rendszeres mozgásról nem is beszélve, amely szintén nélkülözhetetlen, ha valaki meg akar szabadulni felesleges kilóitól.

Jennifer Hudson azonban lenyűgözően nézett ki a rangos európai filmfesztivál vörös szőnyegén - a fotók tanúsága szerint már alig lehetett ráismerni az egykor meglehetősen teltkarcsú idomokkal rendelkező hölgyre. A Weight Watchers nevű cég a jelek szerint tehát biztosan nem bánta meg, hogy őt választották új reklámarcuknak.

Nelson Mandela felesége lesz

Az American Idol tehetségkutató verseny 2004-es győztese mellesleg készülő filmjét promotálta Cannes-ban, amely Winnie címmel Nelson Mandela volt dél-afrikai elnök Winnie Mandela nevű feleségének ellentmondásos pályafutását dolgozza fel, a főszerepben Terrence Howarddal.

Ami pedig Jennifer Hudson magánéletét illeti, a híresség a Daily Mailnek elmondta: párjával, a pankrátorként dolgozó David Otungával már tervezik az esküvőt, hiszen a férfi 2008. szeptember 12-én, Hudson 27. születésnapján eljegyezte őt.

A konkrét időpontot azonban egyelőre nem akarja megosztani a közvéleménnyel.

Ezt is szeretjük