"Sosem fogunk szakítani" Végre reagált a pletykákra a közkedvelt énekesnő
Jennifer Hudson kapcsolata nagyon is kiegyensúlyozott, szakítás helyett esküvőre készülnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Kate Hudson először a 2004-ben rendezett American Idol elnevezésű tengerentúli tehetségkutató versenyen tűnt fel, majd karrierje rövid idő alatt magasra szárnyalt, és színésznőként is bemutatkozott. A legtöbben a Dreamgirlsből ismerhetik, a filmben nyújtott alakításáért Golden Globe- és Oscar-díjjal is jutalmazták.

Nemcsak munkája terén, a magánéletben is sikeres, 2008 óta a szintén énekes David Otunga jegyese. Nemrég azonban felröppentek a pár szakításáról szóló hírek, a pletykalapok arról írtak, hogy tervezett esküvőjüket is lefújták.

"Sosem fogunk szakítani"

Most viszont fény derült az igazságra: a tehetséges színész-énekesnő végre megszólalt az ügyben. Cáfolta a mendemondákat, állítása szerint még mindig együtt van vőlegényével, és továbbra is esküvőjükre készülnek.

- Össze fogunk házasodni. Tudom, hogy egyesek azt állítják, hogy szakítottunk, de sosem fogunk szakítani - nyilatkozta a 30 éves fekete szépség az amerikai Music Awards díjátadó gáláján.

De ha ilyen boldogok együtt, vajon miért várnak a lakodalommal? Jennifer a gyakori távolléteket, a folytonos rohanást és időhiányt okolja.

Készülnek az esküvőre

- Mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk, a vőlegényem is mindig úton van, és én is. Egyedül otthon, Chicagóban tudunk kettesben lenni. Az a mi találkahelyünk - magyarázta a Grammy-díjas énekesnő, majd a tervezett esküvőről is elárult egy-két részletet: a ceremóniát Chicagóban tartják majd, családi körben.

Jennifer Hudson szerint a legtöbb szakítás oka - legyen szó akár hírességekről, akár átlagemberekről -, hogy a felek nem dolgoznak eleget kapcsolatukért. A sztárokra a hírnévvel együtt járó rohanó életvitel miatt ez hatványozottan érvényes.

Mindenesetre úgy tűnik, neki sikerül összeegyeztetni a magánéletet és a karriert.  A színésznő legközelebb a Winnie Mandela életét feldolgozó drámában lesz látható, amelyben a címszerepet alakítja.

Ezt is szeretjük