Fürdőruhában is vállalja dundi testét Jennifer Hudson
A Dreamgirls Oscar-díjas színésznője párjával, David Otungával utazott a Karib-tengerhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Hollywood még mindig a piszkafa sztárok gyűjtőhazája, azért manapság mintha már nem lenne akkora bűn teltkarcsúnak lenni, mint néhány évvel ezelőtt. Legalábbis azok bátrabban bevállalják nem mindennapi testüket, akik nemcsak a külsejükkel, hanem a tehetségükkel is érvényesülni tudnak a tengerentúlon.

Mint a 28 éves és nem mellékesen gyönyörű hangú Jennifer Hudson, akit a napokban vőlegénye, David Otunga társaságában kapták lencsevégre a Bahamákon, amint jól megérdemelt pihenésüket töltötték. Nem törődve azzal, ki mit szól teltkarcsú alakjához, Hudson büszkén feszített fürdőruhájában, és élvezte a napsütést meg a tenger hűs hullámait.

Egy kis romantika

Bizonyára jólesett neki, hogy egy kis időt kettesben is tölthet kedvesével, hiszen alig fél éve adott életet kisfiának, David Danielnek. A kicsivel való foglalatoskodás pedig valószínűleg kitölti a mindennapjait, ráadásul az azóta eltelt időben több fellépése is volt.

Legutóbb néhány napja, a január 22-ei Hope for Haiti Now segélykoncerten lepte meg közönségét Paul McCartney Let It Be című szerzeményének szívbemarkoló előadásával. Természetesen nem ő volt az egyetlen meghívott a haiti földrengéskárosultak megsegítésére szervezett rendezvényen.

Egyebek közt Beyoncé, Madonna, Rihanna, Bono, Sting, a Coldplay, no és persze a házigazda, George Clooney közreműködésének is köszönhető, hogy sikerült 58 millió dollárt összegyűjteni a betelefonáló nézők jóvoltából.

Újabb fellépés vár rá

Január 31-én pedig az idei Grammy-díjátadón lép színpadra, ahol több előadóval Michael Jacksonra emlékeznek majd egy ötperces, mindeddig egyedülálló háromdimenziós videoklip formájában.

- Akárhányszor elkezdtünk tervezni egy újabb show-t, Michael első dolga volt megkérdezni: „Hogyan tudnánk valami olyasmit létrehozni, amit még sosem valósítottunk meg azelőtt?” Hát, most pontosan olyat teszünk – nyilatkozta a show executive producere, Ken Ehrlich.

Az 1981-es Jennifer Hudson a 2004-es American Idolban tűnt fel, és bár csak a második helyen végzett, őt választották a Dreamgirls egyik szerepére.

Remek játékáért 2007-ben megkapta az Oscar-díjat, majd a Szex és New York mozifilmben a Sarah Jessica Parker által játszott Carrie Bradshaw asszisztensét alakíthatta.

Ezt is szeretjük